21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Shure MV88 κάνει το iPhone/iPad σας μια επαγγελματική συσκευή ηχογράφησης!

    Η ηχογράφηση είναι κάτι που ορισμένοι χρήστες εκμεταλλεύονται συχνά στο smartphone τους, για οποιονδήποτε λόγο… για μια συνέντευξη, για να αποθηκεύσουν κάποιες πληροφορίες χωρίς να τις γράψουν, για να βρούν αργότερα κάποιο τραγούδι που άκουσαν στον ραδιόφωνο. Ωστόσο, για όσους έχουν υψηλότερες απαιτήσεις και δεν τους αρκεί το ενσωματωμένο μικρόφωνο της iOS συσκευής τους, η Shure έχει τη λύση.

    shure-mv88-7

    shure-mv88-6

    shure-mv88-5

    shure-mv88-4

    shure-mv88-3

    shure-mv88-2

    shure-mv88-1

    Το Shure MV88 είναι ένα compact iOS μικρόφωνο με lightning θύρα, λήψη 24-bit/48 KHz ήχου, tilt έως 90 μοίρες και ένα εξαιρετικό αλλά απλό app για το iPhone και το iPad σας, το οποίο θα μετατρέψει σε μια “σοβαρή” συσκευή ηχογράφησης. Δείτε το video και θα καταλάβετε.

    Τo Shure MV88 διατίθενται στην Ελλάδα από την Ν.Ευθυμιάδης (Αποκλειστικός αντιπρόσωπος).

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles