14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To συγκρότημα με τα πιο τρελά video clips ever ξαναχτύπησε

    Κάθε φορά που έχουν καινούργιο video το YouTube κάνει πάρτι αφού όλα μαζί τα κλιπάκια τους μετράνε πολλά εκατομμύρια views. Oι OK Go είναι ένα rock κουαρτέτο από το Σικάγο που έχει για έδρα του το Λος Άντζελες, το οποίο από το 1998 που έχει ξεκινήσει δεν μπορείς να πεις πως άλλαξε την ιστορία της μουσικής, έχει όμως καταφέρει στην πορεία να γίνει για πολλά λεπτά διάσημο με τα περίεργα και θεοπάλαβα video clips που φτιάχνει. Αυτό που ετοίμασαν για το τραγούδι ‘Upside Down & Inside Out’ παίζει εδώ και λίγες ώρες ακατάπαυστα στο διαδίκτυο, με το concept αυτή τη φορά να βρίσκει την μπάντα να κάνει όλο το γύρισμα μέσα σε αεροπλάνο και σε κενό αέρος!

    HT_ok_go_

    Το συγκρότημα για μία ακόμη φορά δίνει ρεσιτάλ ευρηματικότητας όπως συνέβη και τις προηγούμενες φορές, κυρίως για το single ‘Here It Goes Again’ που το 2007 είχε κερδίσει βραβείο Grammy (!) στην κατηγορία “Best Short-Form Music Video”, ενώ τι να πει κανείς για την υπερπαραγωγή που είχαν κάνει για το clip ‘This Too Shall Pass’, που κανονικά του άξιζε μέχρι Όσκαρ. Όχι πως εκείνο του ‘Needing/Getting’ πήγαινε πίσω
    με τα 1000 μουσικά όργανα, τους τέσσερις μήνες προετοιμασίας στην έρημο της Καλιφόρνια, τις τέσσερις ημέρες γυρισμάτων και ηχογράφησης, και τα ειδικά μαθήματα οδήγησης για τον τραγουδιστή!
    Η μπάντα έχει “ξεφύγει” πολλές φορές κάτι που το αποδεικνύει ξανά το ‘Upside Down & Inside Out’ που μπορείτε να το δείτε εδώ. Μετά σίγουρα θα θέλετε να θυμηθείτε και τα παλιότερα απίστευτα video clips τους, οπότε ρίξτε μία ματιά παρακάτω.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles