13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To site στο οποίο μπορείς να “νοικιάσεις” σύντροφο για να κοιμηθείς μαζί του

    Μία νέα ιαπωνική ιστοσελίδα προσφέρει μία υπηρεσία αποκλειστικά για γυναίκες, λιγάκι διαφορετική από ένα spa ή μία περιποίηση μαλλιών ή νυχιών. Για την ακρίβεια προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης… συντρόφου.

    Η σελίδα ονομάζεται Soine-ya Prime και σας επιτρέπει να κοιμηθείτε με το άτομο που θα “νοικιάσετε” απ’ αυτήν, να του ζητήσετε να βγει μαζί σας ραντεβού, ακόμη και να… καθαρίσει το σπίτι σας ή να σας μαγειρέψει.

    Εκείνο που δεν μπορείτε όμως να κάνετε είναι να… έρθετε σε οποιουδήποτε είδους επαφή με τα “ευαίσθητα” σημεία του, να μπείτε μαζί του στο μπάνιο ή να προβείτε σε οποιαδήποτε άλλη “απρεπή” συμπεριφορά. Το site ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με υπηρεσίες πορνείας και το μόνο που επιδιώκει είναι να προσφέρει μία παρέα στις γυναίκες σε μία δύσκολη εποχή όπως η σημερινή.

    Το Soine-ya Prime εμπνέεται από ένα τηλεοπτικό show στην Ιαπωνία με την ονομασία Shimshima, στο οποίο μία γυναίκα έχει πρόβλημα στον ύπνο της μετά από ένα διαζύγιο. Στο σήριαλ, μάλιστα, έχει γίνει διάσημη η φράση: “οι γυναίκες γίνονται πιο δυνατές όταν κοιμούνται με έναν άνδρα”.

    Όσο για τις τιμές των υπηρεσιών “συντροφιάς” φτάνουν τα 30.000 yen (280 ευρώ) για 7 ώρες, 33.000 yen (300 ευρώ) για 8 ώρες ή 48.000 yen (450 ευρώ) για 12 ώρες “ενοικίασης”.

    Πριν, πάντως, προβείτε σε κάποιο σχόλιο γι’ αυτό που διαβάσατε, θυμηθείτε πόσο τρελοί είναι, σε πολλά θέματα, αυτοί οι Γιαπωνέζοι (προφανώς και οι Γιαπωνέζες) Και κάπως έτσι, ίσως αντιμετωπίσετε την είδηση με περισσότερη συμπάθεια.

    Πηγή: Ubergizmo



    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles