20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To Skyfall είναι η δεύτερη ταινία με τα περισσότερα λάθη για το 2012

    Ως γνωστόν κανείς δεν είναι τέλειος, κάτι που φυσικά ισχύει και για ταινίες με προυπολογισμό εκατομμυρίων, που μάλιστα κατάφεραν πρόσφατα να ξεπεράσουν το 1 δις. δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως. Το MovieMistakes.com κυκλοφόρησε τη λίστα του με τις ταινίες με τα περισσότερα λάθη για το 2012, με το Skyfall να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 35 λάθη, κάτι που φυσικά δεν αλλάζει το γεγονός πως πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή ταινία. Οι παρατηρητικοί λοιπόν fans του κινηματογράφου εντόπισαν τα λάθη της ταινίας, ανάμεσα στα οποία είναι και τα παρακάτω:

    – Ο Bond βουτάει σε μία σκηνή σε νερό και την επόμενη είναι εντελώς στεγνός.

    – Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στο κυνηγητό της Κωνσταντινούπολης, έχουν Γαλλικές πινακίδες.

    – Όταν ο Bond παλεύει στην κορυφή του τρένου, τα παπούτσια του αλλάζουν από χαμηλά με κορδόνια, σε μπότες.

    – Όταν ο Bond περνάει με την μοτοσυκλέτα πάνω από τις οροφές της Κωνσταντινούπολης, τη μία σκηνή φοράει γυαλιά ηλίου, την άλλη όχι, την επόμενη πάλι επανέρχονται.

    – Όταν ο Bond οδηγάει κοντά στο Whitehall του Λονδίνου, βλέπουμε το λεωφορείο νούμερο 38 πίσω του. Ωστόσο το συγκεκριμένο δεν έχει καμία σχέση με τις διαδρομές της περιοχής.

    – Οι σκηνές καταδίωξης κατά μήκος των γραμμών του τρένου που οδηγούν δυτικά από την Κωνσταντινούπολη, δείχνουν από βουνά μέχρι και τούνελ. Στην πραγματικότητα στην διαδρομή αυτή δεν υπάρχει τίποτα από τα παραπάνω και είναι μάλλον κάπως βαρετή.

    Μπορεί τα 35 λάθη να σας φαίνονται πολλά, ωστόσο τα περισσότερα τα έκανε το Men in Black III, με το φιλμ του Barry Sonnefeld να φτάνει τα… 63! Τα The Dark Knight Rises και The Amazing Spider-Man ήρθαν ισόπαλα στην τρίτη θέση με 24 λάθη, ενώ τέταρτο ήταν το The Avengers  με 22.
    Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν τα Looper (19), Prometheus (13), Argo (13), Underworld: Awakening (10) και The Hunger Games (10).

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles