13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το smartphone Amazon-HTC θα είναι… μόνο για λίγους

    Προχθές, σας γράψαμε για το ενδεχόμενο συνεργασίας Amazon-HTC στην κυκλοφορία ενός ή περισσότερων smartphones – και τώρα έρχονται νέα στοιχεία που αφορούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για συσκευές που θα διατεθούν μόνο στους χρήστες της υπηρεσίας Amazon Prime.

    amazon-bezos

    Αυτή είναι μία σκέψη, που δεν έχει οδηγήσει σε κάποια απόφαση, προέρχεται, ωστόσο, από την επιθυμία της Amazon να υποστηρίξει περισσότερες συσκευές στην υπηρεσία Instant Video που διαθέτει, η οποία, πέρα από τα Kindle Fire tablets της, είναι συμβατή με iPhone, iPad και iPod, καθώς και με σειρά από τηλεοράσεις, media players και υπολογιστές.

    Το Amazon Prime ξεκίνησε το 2005 ως μία υπηρεσία γρήγορου shipping, έχει εξελιχθεί ωστόσο σε μία πλατφόρμα streaming και downloading media.

    Και απ’ ό,τι φαίνεται, η αμερικανική εταιρεία αγαπά το μοντέλο της διάθεσης συσκευών σε οικονομική τιμή στους συνδρομητές της Prime πλατφόρμας της, ακόμη κι αν οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πριν μήνες ότι σκοπεύει να βγάλει δωρεάν smartphone μέσα στο 2013, διαψεύστηκαν γρήγορα.

    Για να δούμε τι θα γίνει τελικά με τη συνεργασία Amazon-HTC, αν και, όπως λένε κάποιοι, “όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά”, οπότε η πιθανότητα να δούμε κάποιο μοντέλο από τους δυο τους δεν είναι σίγουρα αμελητέα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles