21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το smartwatch που η OnePlus δεν λάνσαρε ποτέ

    Μπορεί στο κομμάτι των smartphones να τα καταφέρνει περίφημα, στα wearables όμως και συγκεκριμένα στα smartwatches η OnePlus δεν έχει τολμήσει ακόμη να καταθέσει την πρότασή της. Όπως διαβάζουμε τώρα σε ρεπορτάζ της The Wall Street Journal, η εταιρεία πέρυσι έφτασε πολύ κοντά σε ένα έξυπνο ρολόι αλλά έκανε πίσω και δεν προχώρησε το project.

    “Ολοκληρώσαμε τη σχεδίαση αλλά τελικά αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε” σημειώνει ο Peter Lau ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της OnePlus, διευκρινίζοντας ότι αυτό το έκαναν γιατί ήθελαν να μείνουν προσηλωμένοι στο χώρο των smartphones.

    Αν και η συνέντευξη δεν περιλαμβάνει άλλες πληροφορίες για το smartwatch που δεν κυκλοφόρησε, φαίνεται ότι επρόκειτο για μία Android Wear πρόταση, που, αν κρίνουμε από εικόνες που είχαν διαρρεύσει πίσω στο 2014, μπορεί να έμοιαζε κάπως… έτσι.

    oneplus-onewatch-screenshot

    Η OnePlus δεν φαίνεται να σκέφτεται προς το παρόν να ανακοινώσει κάποιο έξυπνο ρολόι, καθώς αυτή την περίοδο δίνει έμφαση στο επόμενο μεγάλο release της, το OnePlus 3 που θα γνωρίσουμε στις 14 Ιουνίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles