16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το Snapchat αλλάζει… (πολύ όμως!)

    Εντελώς διαφορετικό από όπως το γνωρίζαμε γίνεται το Snapchat, η αγαπημένη εφαρμογή πολλών το τελευταίο διάστημα. Το app εισάγει πλέον την υπηρεσία Snap Memories με νέα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την αποθήκευση, την αναζήτηση αλλά και διαμοιρασμό των αγαπημένων σας Snaps.

    Snap_chat

    Το Snapchat προσπαθεί να ενισχύσει την εφαρμογή του με πολλούς τρόπους ώστε ταυτόχρονα να γίνει και πιο κερδοφόρο. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία λανσάρει το Memories που επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν αρχείο με τα snaps και τα stories τους, δημιουργώντας την προσωπική τους συλλογή με αγαπημένες στιγμές.

    Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν τα Snaps και τα Stories τους – μια μεγάλη ουσιαστικά αλλαγή για τη δημοφιλή social messaging εφαρμογή που χρησιμοποιείται ευρέως για την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο που εξαφανίζονται μέσα σε 24 ώρες.

    Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι εύκολα προσβάσιμη καθώς εμφανίζεται με ένα απλό swipe up στην κάμερα. Για τον εντοπισμό κάποιου συγκεκριμένου snap, οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογούν σχετικές λέξεις-κλειδιά, ενώ η εφαρμογή επιτρέπει πλέον και τον συνδυασμό διαφορετικών Stories, για τη δημιουργία ενός ενιαίου.

    Πριν από λίγες εβδομάδες, το Snapchat ανακοίνωσε επίσης την εισαγωγή διαφημίσεων ανάμεσα στα stories, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδά του. Οι χρήστες θα συναντούν τώρα extendable snaps που θα τους επιτρέπουν να εγκαθιστούν εφαρμογές, να βλέπουν βίντεο, να διαβάζουν άρθρα, ακόμη και να επισκέπτονται συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

    Τα νέα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα στους χρήστες σύντομα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles