22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Soft1 ERP επέλεξε η Candela Lightings

    softone-logo

    Την καινοτόμο λύση ERP της SoftOne, επέλεξε η εταιρεία Candela Lightings (Papakyriacou ltd), για την υποστήριξη των business δραστηριοτήτων της. Συγκεκριμένα, προχώρησε στην  υιοθέτηση της ισχυρής λειτουργικότητας λύση του Soft1 ERP, το οποίον επιτρέπει στην Candela Lightings την αυτοματοποίηση κρίσιμων καθημερινών εργασιών, όπως η σύνταξη οικονομικών προσφορών, περιορίζοντας δραστικά το κόστος και το χρόνο που απαιτείται για την προετοιμασία τους, καθώς και την πιθανότητα εμφάνισης λαθών.

    Παράλληλα, με τις διευρυμένες δυνατότητες stock management που προσφέρει το Soft1 ERP διασφαλίζεται η  αποτελεσματική οργάνωση των αποθηκευτικών χώρων της εταιρείας, καθώς και η  αναλυτική παρακολούθηση των αποθεμάτων, εξασφαλίζοντας έτσι τη διατήρηση του βέλτιστου επιπέδου αποθέματος και του ταχύτερου χρόνου εκτέλεσης των παραγγελιών της εταιρείας.

    Στο μεταξύ, αξιοποιώντας τις ενότητες Οικονομικής και Εμπορικής Διαχείρισης, αλλά και Λογιστικής του Soft1, η Candela παρακολουθεί αναλυτικά και επεξεργάζεται λεπτομερώς όλα τα οικονομικά της στοιχεία, καθώς και τα στοιχεία πωλήσεων. Με τον τρόπο αυτό υπολογίζει με ακρίβεια και επιμερίζει ορθά το κόστος και τις λειτουργικές της δαπάνες, αξιοποιώντας με το βέλτιστο τρόπο τους διαθέσιμους πόρους της. Επιπλέον, με την ενσωμάτωση λειτουργίας CRM, προσφέρεται στην επιχείρηση η δυνατότητα real-time ενημέρωσης για την εικόνα των πελατών της, ενώ παράλληλα της επιτρέπει να αξιοποιεί και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά πληροφορίες πωλήσεων και παραγγελιών, βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησής τους.

    Αναφερόμενη στο θέμα αυτό η Assistant Manager της Candela Lightings, κα. Ιωάννα Παπακυριακού, δήλωσε : “Για εμάς, η ανάγκη αλλαγής προγράμματος υπήρξε επιτακτική. Οι άνθρωποι της SoftOne μελέτησαν διεξοδικά τις απαιτήσεις της εταιρείας μας και προχώρησαν στην υλοποίηση μίας λειτουργικής λύσης λογισμικού που ικανοποιεί πλήρως τις πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες σύνταξης των προσφορών μας.”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles