12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το σούπερ budget-friendly ΖΤΕ Blade A410 αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

    [Δ.Τ.] Το νέο 4G Smartphone ΖΤΕ Blade A410 φέρνει αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο Νο1 Προορισμός για Smartphones [1], μόνο με 85€ [2]. Το οικονομικό ΖΤΕ Blade A410, με οθόνη αφής 4”, ξεχωρίζει για τις υψηλές του επιδόσεις, συνδυάζοντας ευκρίνεια και χρηστικότητα με μοντέρνο design, που ταιριάζει σε κάθε στυλ.

    GERMANOS-ZTE-Blade-A410

    Η συσκευή διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Quad-Core 1GHz, λογισμικό 5.1 Αndroid Lollipop και 1GB μνήμη RAM. Επιπλέον, με το ΖΤΕ Blade A410 και το 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμο ήδη στο 80% του πληθυσμού της χώρας, μπορεί κανείς να σερφάρει στο internet με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, να κατεβάζει άνετα εφαρμογές, παιχνίδια, βίντεο και τραγούδια. Το ΖΤΕ Blade A410 διαθέτει, επίσης, κύρια κάμερα 5MP για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας, αποτυπώνοντας μοναδικές φωτογραφίες και να τις μοιράζεται, εύκολα και γρήγορα, με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μια ακόμη προηγμένη συσκευή, με κομψό design, έρχεται να προστεθεί στη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ελληνική αγορά.

    Οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να αποκτήσουν το ΖΤΕ Blade A410 στα 85€ και με άτοκες δόσεις[3] ή δωρεάν[4] με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE, σε μαύρο χρώμα, συνδυάζοντάς το με το αξεσουάρ της επιλογής τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

    ***

    [1] Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.
    [2] Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει ΦΠΑ.
    [3] Σε 8 άτοκες δόσεις των 10,63€ εκάστη. Οι δόσεις αφορούν αγορά της συσκευής ως σκέτη συσκευή με χρήση πιστωτικών καρτών.
    [4] Στο πρόγραμμα COSMOTE Mobile Plus 35.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles