17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Το σούπερ πετυχημένο Fallout Shelter κυκλοφορεί στα PC!

    To Fallout Shelter ήταν μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις από τον κόσμο του mobile gaming, σε σημείο που ούτε οι υπεύθυνοι της Bethesda να περίμεναν ότι θα έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία (όπως αποδείχθηκε το brand του “Fallout” είναι ιδιαιτέρως ισχυρό). Ύστερα λοιπόν από την τεράστια επιτυχία που είχε στον κόσμο των smartphones, το free-to-play strategy game: Fallout Shelter πρόκειται να κυκλοφορήσει και για PC στις 15 Ιουλίου. Μαζί με το release του παιχνιδιού στα PC πρόκειται να κυκλοφορήσει και το Update 1.6, το οποίο προσθέτει ένα νέο combat system και παράλληλα εισαγάγει νέες τοποθεσίες, εχθρούς και χαρακτήρες, οι οποίοι θα παίζουν ξεχωριστό ρόλο στο vault του εκάστοτε παίκτη.

    Fallout Shelter 2

    Η Bethesda σε αυτή τη φάση δεν έχει ανακοινώσει τα νέα στοιχεία που θα υπάρχουν στην PC version του Fallout Shelter, ενώ δεν γνωρίζουμε εάν θα ακολουθηθεί το ίδιο free-to-play (με την ύπαρξη των micro-transactions) μοντέλο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε το Fallout Shelter πρόκειται ουσιαστικά για ένα strategy, το οποίο δανείζεται πολλά στοιχεία από το This War of Mine και από τα games της σειράς XCOM και το gameplay του περιστρέφεται γύρω από τη δυνατότητα διαχείρισης μίας βάσης (vault) και των ατόμων που κατοικούν σε αυτή, με τον υπεύθυνο της βάσης να αναλαμβάνει τη ροή των φυσικών πόρων και φυσικά την προστασία της από τους εξωτερικούς κινδύνους. Σίγουρα, ανυπομονούμε να δούμε τη μορφή που θα έχει η PC version του δημοφιλούς mobile game που η mobile έκδοση του έσπασε τα charts…    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles