15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το South Park γιορτάζει τα 20 του χρόνια με τρελό video

    20 χρόνια ισοπεδωτικής κωμωδίας κλείνει το South Park, το τηλεοπτικό show που δεν χώνεψαν ποτέ οι σοβαροφανείς προς μεγάλη του φυσικά χαρά. Από το πρώτο επεισόδιο συνεχίζει να τους εκνευρίζει και να σατιρίζει τη χαωτική αμερικανική κουλτούρα με τα τέσσερα πιτσιρίκια, σκέτος κίνδυνος θάνατος, πρωταγωνιστές. Το είπαν αμφιλεγόμενο, βίαιο, “σκουπίδια”, αλλά και ειλικρινές και γεμάτο “καρφιά” σε όποιο συντηρητικό μυαλό κινείται εκεί έξω. Δεν είναι και λίγο πράγμα να αντέξει τόσο καιρό ένα τέτοιο show στον αέρα. Και οι υπεύθυνοί γιορτάζουν την 20η σεζόν με ένα trailer απολογισμό.

    south-park-post7

    Σε 130 χώρες έχει παίξει η σειρά που έχει 46 εκατομμύρια φίλους στο Facebook, σκαρώνοντας 1700 τόσους εξωφρενικούς χαρακτήρες με τον έναν να είναι χειρότερος από τον άλλον. Το λιγότερο 200 αιματηρούς καβγάδες έχει μετρήσει το show, ο Kenny έχει βαρεθεί να πεθαίνει, ο Cartman έχει βγάλει τα μισά επεισόδια στην τουαλέτα, ενώ είναι αμέτρητοι οι διάσημοι stars που έγιναν ρεζίλι σ’ αυτό.
    Στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινά η επετειακή 20η σεζόν και ας ελπίσουμε πως θα αποτελέσει το ξεκίνημα για να συνεχίσουν οι δημιουργοί του South Park, Trey Parker και Matt Stone να γράφουν επεισόδια για άλλα 20 χρόνια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles