16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To Spotify προβλέπει τους νικητές των βραβείων Grammy

    Βάζετε στοίχημα πως οι Macklemore & Ryan Lewis, Imagine Dragons και Lorde θα λάβουν φέτος κάποια από τα βραβεία Grammy; Όχι δεν κοιτάξαμε σε καμιά γυάλινη σφαίρα, αλλά τα streaming data του Spotify.

    spotify-logo-1024x640

    Το Spotify είχε προβλέψει σωστά τους περσινούς νικητές στις κατηγορίες Record of the Year και Album of the Year και έτσι και φέτος οι χρήστες του Spotify μίλησαν και τα streams τους καταγράφηκαν. Η ψηφιακή μουσική υπηρεσία ανέλυσε τα δεδομένα δημοφιλών τραγουδιών και άλμπουμ για να προβλέψει ποιοι υποψήφιοι θα κερδίσουν στις κορυφαίες κατηγορίες των πολυαναμενόμενων βραβείων Grammy αυτήν την Κυριακή.

    Οι κυριότερες πρόβλέψεις περιλαμβάνουν:

    Record of the Year: Radioactive (Imagine Dragons)
    Η κατηγορία αυτή δεν έκρυβε εκπλήξεις καθώς η επιτυχία των Imagine Dragons έχει ένα τρίτο περισσότερα streams από την καλοκαιρινή επιτυχία του Robin Thicke, η οποία ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

    Album of the Year: The Heist (Macklemore & Ryan Lewis)
    Το The Heist έχει 40% περισσότερα streams από το άλμπουμ Random Access Memories των Daft Punk και πάνω από τρεις φορές παρισσότερα σε συνδυασμό με τους άλλους τρεις υποψήφιους.

    Best New Artist: Macklemore & Ryan Lewis
    Το ζευγάρι αυτό είναι το ξεκάθαρο φαβορί νικώντας τον Kendrick Lamar με 70%, όπως επίσης και το νέο-εισερχόμενο Ed Sheeran με σχεδόν τριπλάσιο αριθμό streams.

    Best Pop Solo Performance: Royals (Lorde)
    Η κούρσα στην κατηγορία Best Pop Solo φέρνει αναμέτρηση μεταξύ του Mirrors του Justin Timberlake και του Roar της Katy Perry.

    Best Pop Duo/Group Performance: Get Lucky, Daft Punk Feat. Pharrell Williams & Nile Rodgers
    Οι Daft Punk αποδείχτηκαν “lucky” καθώς έχουν 20% παραπάνω streams από το Blurred Lines που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

    Οι αριθμοί δε λένε ψέματα: Το 2013, το Spotify πρόεβλεψε έγκυρα ότι το τραγούδι Somebody That I Used to Know του Gotye θα κέρδιζε το επιχρυσωμένο γραμμόφωνο για το Record of the Year και ότι η μπάντα Mumford & Sons θα κέρδιζαν το βραβείο για το Album of the Year με το “Babel”. 

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles