17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To πρώτο trailer του Star Trek Beyond θυμίζει… Fast & Furious

    Ζούμε τις μέρες των trailer. Πρώτα ήταν το X-Men: Apocalypse, χθες ήρθε το Independence Day: Resurgence και τώρα παίρνουμε την πρώτη γεύση από το επερχόμενο Star Trek Beyond, ένα φιλμ που σίγουρα οι Trekkies θα ανυπομονούν να δουν. Ωστόσο δεν ξέρουμε πως θα αισθάνονται μετά από αυτό που θα δουν. Όχι πως είναι κακό, απλά μοιάζει με κάτι διαφορετικό απ΄ότι έχουν συνηθίσει.

    beyond

    Θυμίζουμε πως το franchise πέρασε από τα χέρια του J.J. Abrams -που καταπιάστηκε με το Star Wars- σ’ εκείνα του Justin Lin, βλέπε σκηνοθέτη των Fast & Furious (2009), Fast Five (2011) και Fast & Furious 6 (2013). Βλέποντας κανείς το trailer, και κρίνοντας μόνο απ’ αυτό φυσικά, σου δίνεται η εντύπωση πως ο Lin έχει ρίξει το βάρος πολύ περισσότερο στο action αφήνοντας λίγο στην άκρη την ατμόσφαιρα για παράδειγμα του Star Trek Into Darkness.
    Το trailer ξεκινά με το “Sabotage” των Beastie Boys (!) και συνεχίζει σ’ αυτό το “φωνακλάδικο” ύφος με το team του Star Trek να εγκαταλείπει το Enterprise και να βρίσκεται σ’ ένα πλανήτη όπου όλοι θέλουν να τους σκοτώσουν. Η πολύ sexy alien Sofia Boutella έχει αρκετά πλάνα και φαίνεται πως θα κλέψει αρκετές σκηνές από τους παλιούς Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana κλπ. Το φιλμ αναμένεται στις 22 Ιουλίου του νέου έτους και μένει να δούμε τότε εάν όντως ο Lin αποφάσισε να πατήσει περισσότερο στο action παρά στο sci-fi στοιχείο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles