13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To Steam Deck θα έχει «κόφτη» στα FPS για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας!

    Το Steam Deck είναι η κονσόλα της Valve που δικαιολογημένα έχει συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Το εν λόγω PC-console hybrid πρόκειται να προσφέρει maximum φορητότητα και σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της PC Master race. Φυσικά, το εγχείρημα μίας φορητής PC κονσόλας είναι τεράστιο και σίγουρα θα έχει κάποιες «ιδιαιτερότητες» στον τρόπο λειτουργίας και στο hardware.

    Μία από αυτές έχει να κάνει και με τα FPS (Frames Per Second) με τα οποία θα «τρέχει» η νέα κονσόλα. Ειδικότερα, σύμφωνα με ανάρτηση του Pierre-Loup Griffais ενός εκ των εμπνευστών του Steam Deck, ο στόχος για τη νέα κονσόλα θα είναι τα 30 FPS. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να υπερβεί το εν λόγω όριο (ενδεχομένως στα λιγότερα απαιτητικά games), παρόλα αυτά θα είναι το «στάνταρ». Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το στέλεχος της Valve, το Steam Deck θα διαθέτει έναν built-in «κόφτη», o οποίος θα φροντίζει έτσι ώστε να ρίχνει τα FPS για καλύτερη ενεργειακή διαχείριση, χαρίζοντας μεγαλύτερη αυτονομία.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles