23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το στίγμα των προθέσεων της για τις πτήσεις του μέλλοντος έδωσε η Emirates χθες στην Κύπρο

    Τις αναδυόμενες τάσεις και καινοτομίες στον κλάδο των αερομεταφορών, παρουσίασε η Emirates, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες (Τρίτη 12 Απριλίου) στη Λευκωσία. Ο Khalid Al Zarooni, Country Manager της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία, ο οποίος επιβλέπει τις δραστηριότητες της αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο, μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης αναφέρθηκε εκτενώς στις δραστηριότητες της Emirates στην αγορά, καθώς και για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της αεροπορικής εταιρείας.

    Όπως είπε: «Από την πρώτη πτήση της Emirates από το Ντουμπάι στη Λάρνακα τον Νοέμβριο του 1994, παρέμεινε ζωτικό σημείο για το παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας και με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις, συνεχίζουμε να βλέπουμε εξαιρετικές και ευνοϊκές αποδόσεις και ζήτηση που ενισχύει περαιτέρω τη δέσμευσή μας στην αγορά. Επενδύουμε πολλά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες θα έχουν την καλύτερη εμπειρία και την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής – τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος. Η πιο πρόσφατη κατηγορία καμπίνας μας, η Premium Economy Cabin ξεκίνησε τις υπηρεσίες με εξαιρετικά θετική ανταπόκριση, ειδικά για το ευρύχωρο κάθισμα και τον χώρο για τα πόδια, μεταξύ άλλων μοναδικών χαρακτηριστικών που το ξεχωρίζουν από οποιαδήποτε άλλη Premium οικονομική θέση. Κατά τη διάρκεια του Dubai Airshow του 2021, ανακοινώσαμε ένα σημαντικό πρόγραμμα εκσυγχρονισμού για τον εξοπλισμό 120 αεροσκαφών με καθίσματα Premium Economy και πιο πρόσφατους εσωτερικούς χώρους καμπίνας για να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία της Emirates παραμένει η καλύτερη».

    Στο μεταξύ, καθώς η ζήτηση για διεθνή ταξίδια αυξάνεται συνεχώς, το δίκτυο της Emirates που εκτείνεται σε περισσότερους από 120 προορισμούς, σε έξι ηπείρους, συνεχίζει να διευρύνεται.

    Παράλληλα, η αεροπορική εταιρεία έχει δεσμευτεί για ασφαλή ταξίδια και έχει εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη σειρά μέτρων στο έδαφος σε όλα τα σημεία επαφής και στο αεροσκάφος για να παρέχει στους επιβάτες της τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής σε κάθε βήμα του ταξιδιού.

    Οι πελάτες που ταξιδεύουν από το Ντουμπάι μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την τελευταία λέξη της ανέπαφης τεχνολογίας για να διευκολύνουν το ταξίδι τους στο αεροδρόμιο.

    Τώρα με την Premium Economy, η Emirates παρέχει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να απολαύσουν νόστιμα τοπικά γεύματα από το μενού της Οικονομικής Θέσης σε ευρύχωρα τραπέζια.

    Στην Premium Economy, οι επιβάτες πετούν σε μια άνετη και ευρύχωρη καμπίνα στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους. Με λιγότερες θέσεις, μπορούν να χαλαρώσουν στον δικό τους κόσμο λίγο περισσότερο και να απολαύσουν μια πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

    Μαζί με τα πιο ευρύχωρα καθίσματα, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους προγράμματα από περισσότερα από 5.000 κανάλια ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και μουσικής στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates, ice.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles