20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Το Stray έγινε το υψηλότερα βαθμολογημένο παιχνίδι για PC

    Από τη στιγμή που το Stray κυκλοφόρησε, έλαβε αρκετές θετικές κριτικές, καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι με ρεαλιστικές απεικονίσεις γατών, χαλαρωτικό gameplay και πολύ όμορφα visuals. Τώρα όμως το game ανέβηκε ένα level παραπάνω, αφού αποτελεί το υψηλότερα βαθμολογημένο παιχνίδι για PC του 2022 μέχρι στιγμής.

    Στις 24 Ιουλίου, το Stray ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης, όπως δείχνουν οι υπολογισμοί από το Steam250. Κατόπιν ψηφοφορίας και σχετικού αλγορίθμου, το σύντομο ανεξάρτητο παιχνίδι από το BlueTwelve Studio κατάφερε να «χτυπήσει» ακόμα και το God of War.

    Σύμφωνα με το Steam250, το Stray έχει σκορ 8.61 μετά από υπολογισμό των 46,244 ψήφων και του 98% rating στο Steam. Αυτό ξεπερνά το σκορ του God of War που είναι 8.56, το οποίο συγκέντρωσε 53,100 ψήφους και 97% approval rating.

    Φυσικά, το God of War και το Stray είναι πολύ διαφορετικά παιχνίδια και δε μπορούν να συγκριθούν. Και τα δύο προσφέρουν διαφορετική εμπειρία gameplay, ενώ παράλληλα το  Stray δεν περιλαμβάνει πραγματική μάχη.

    Παρόλα αυτά, οι παίκτες του PC διασκεδάζουν ιδιαιτέρως παίζοντας Stray, είτε είναι για puzzles, για εξερεύνηση είτε μόνο και μόνο για την εμπειρία να είναι γάτες.

    Διαβάστε επίσης:

    Ubisoft: Καθυστερεί το Avatar: Frontiers of Pandora μέχρι να γίνει… τέλειο!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles