16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    To Sudden Strike 4 θα ξετρελάνει τους fans των old-school real-time strategy!

    Εάν σας αρέσουν τα World War 2 strategy games που διακρίνονται για τον παραδοσιακό RTS gameplay προσανατολισμό τους, τότε έχουμε ένα πολύ ευχάριστο νέο για εσάς, καθώς όπως έγινε γνωστό το Sudden Strike επιστρέφει, με την Kalypso Media (publisher του Tropico και άλλων δημοφιλών τίτλων). Το development έχει αναλάβει η Kite Games και το 4ο κατά σειρά Sudden Strike υπολογίζεται ότι θα κάνει την εμφάνιση του, την άνοιξη του 2017.

    Sudden Strike 4 1 (Large)

    Οι developers υπόσχονται καλύτερα γραφικά και μεγαλύτερες μάχες, ενώ το ευχάριστο στοιχείο είναι ότι δεν πρόκειται για κάποιο reboot ή remake, αλλά για ένα νέο πλήρως νέο entry! Στο παιχνίδι θα περιλαμβάνονται τρεις campaigns, στις οποίες οι παίκτες ελέγχουν τις τρεις μεγάλες δυνάμεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (Βρετανία & Αμερική, Ναζιστική Γερμανία και Σοβιετική Ένωση), ενώ οι δημιουργοί του νέου Sudden Strike υπόσχονται 100 και πλέον διαφορετικές δυνάμεις, οι οποίες θα διακρίνονται για την ιστορική του ακρίβεια. Επιπλέον, οι gamers θα μπορούν να μπουν στα χνάρια 9 ιστορικών διοικητών, όπως ο George Patton και ο Bernard Montgomery, όπου ο κάθε ένας εξ’ αυτών έχει μοναδικές ικανότητες. To Sudden Strike είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σεPC, PS4, Mac και Linux (Xbox One version δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα) και για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το gameplay video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles