23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Superscreen “μετατρέπει” το smartphone σας σε… tablet!

    Πόσο μεγάλη θέλετε να είναι η οθόνη των smartphones σας, μία οθόνη στην οποία σχεδόν κάνετε τα πάντα καθημερινά; Οι συσκευές τα τελευταία χρόνια μεγαλώνουν, φτάνοντας τις 5 με 6 ίντσες. Όμως, αν συγκρίνετε αυτό το μέγεθος με μία τηλεόταση, ένα desktop monitor ή ακόμη και ένα tablet, η οθόνη τους θεωρείται ακόμη μικρή για να παρακολουθήσετε ταινίες ειδικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οπότε;

    Superscreen

    Τη λύση μπορεί να δώσει το Superscreen, μία συσκευή που τώρα ζητάει χρηματοδότηση στο Kickstarter. Αυτό που κάνει βασικά είναι να παίρνει την οθόνη του smartphone και να τη μεγαλώνει σε 10,1 ιντσών (μέγεθος “tablet” δηλαδή). Έχει ανάλυση 2K και συνδέεται με το smartphone σας μέσω μίας ασφαλούς και ιδιωτικής σύνδεσης (μέσω μίας patent pending technology), κάτι που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να ανησυχείτε για καλώδια.

    Τα hardware specs του περιλαμβάνουν τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2GHz, 4GB RAM, κάμερες 5 και 2MP και μπαταρία 6.000mAh. Έχει ακόμη ένα ζευγάρι ηχεία, ενώ ο λόγος για να το αποκτήσετε αντί ενός κανονικού tablet είναι η τιμή του φτάνει τα 99 δολάρια εάν είστε early bird backer (αργότερα θα κοστίζει έως 299 δολάρια).

    https://www.kickstarter.com/projects/brentmorgan/superscreen

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles