22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Συμβούλιο Έρευνας και Τεχνολογίας της Μάλτας (Malta Council for Science and Technology) διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση δικτύωσης

    Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Funding & Tenders Portal and Building a Consortium» διοργανώνει το Συμβούλιο Έρευνας και Τεχνολογίας της Μάλτας (Malta Council for Science and Technology).

    Της συγκεκριμένης εκδήλωσης ακολουθεί εκδήλωση δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ (ώρα Κύπρου), θα δώσει την ευκαιρία παρουσίασης των λειτουργιών της Πύλης Funding & Tenders της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Παράλληλα, θα δοθεί η ευκαιρία σε ερευνητές από άλλες κοινότητες να δικτυωθούν με εταίρους από την Μάλτα, με απώτερο στόχο τη δημιουργία δικτύων συνεργασίας για υποβολή Προτάσεων στον Ορίζοντα Ευρώπη. Για να είναι εφικτή η συμμετοχή στην εκδήλωση δικτύωσης, θα πρέπει να συμπληρωθεί το σχετικό Αρχείο ppt: Networking Event_Pitch Presentation και και να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Ακολούθως, και με βάση τις υποβολές ενδιαφέροντος, το Συμβούλιο Έρευνας και Τεχνολογίας της Μάλτας θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τις παρουσιάσεις (pitching presentations) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles