12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To ταχύτατο και value for money POCO M3 Pro 5G πάτησε… Ελλάδα!

    H POCO, το εξαιρετικά δημοφιλές brand για νεαρούς λάτρεις της τεχνολογίας, κυκλοφόρησε και στην Ελληνική αγορά το POCO M3 Pro 5G. Εξοπλισμένο με τον επιπέδου flagship επεξεργαστή MediaTek Dimensity 700 5G*, αυτή η καινούργια και βελτιωμένη συσκευή προσφέρει εξαιρετική απόδοση και εμπειρία ψυχαγωγίας, με υποστήριξη 5G dual SIM και εντυπωσιακή οθόνη 90Hz. Ταυτόχρονα, παρέχει άριστη κατανάλωση ενέργειας διατηρώντας την μακροζωία της μπαταρίας.

    Με ταχύτητες 5G και αναμονή dual 5G με τον MediaTek Dimensity 700

    Για πρώτη φορά η POCO κάνει χρήση της τεχνολογίας MediaTek Dimensity, προσφέροντας ενισχυμένη απόδοση και ταχύτητα. Ο πανίσχυρος MediaTek Dimensity 700 χάρη στην τεχνολογία του επεξεργαστή 7nm προσφέρει επιδόσεις επιπέδου flagship με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με ενσωματωμένο 5G modem, η συσκευή υποστηρίζει dual 5G* stand by, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν συνεχώς ενεργοποιημένο το 5G χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν θέση στις κάρτες SIM.

    “Τα οφέλη ενός γρήγορου δικτύου 5G ξεπερνούν την απλή ταχύτατα downloads, τα βίντεο υψηλής ποιότητας και την τρομερή εμπειρία gaming – το 5G δίνει τη δυνατότητα για ένα σταθερό δίκτυο σε πολυσύχναστες περιοχές”, δήλωσε ο Angus Ng, επικεφαλής του Product Marketing στην POCO Global. “Εκμεταλλευόμενοι τα πλεονεκτήματα που φέρνει το 5G στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής – κάτι σπάνιο στην αγορά – το POCO M3 Pro 5G αποτελεί μια ακόμα απόδειξη πως τηρούμε την υπόσχεση μας στους καταναλωτές να προσφέρουμε καινοτομίες που πραγματικά έχουν σημασία”.

    Οι υψηλού επιπέδου επιδόσεις του POCO M3 Pro 5G προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας. Ο επεξεργαστής διαθέτει προηγμένη αρχιτεκτονική οκταπύρηνου CPU, με δύο εξαιρετικά δυνατούς πυρήνες Cortex-A76 που “τρέχουν” έως και στα 2.2 GHz. Το CPU συνοδεύεται από το Mali-G57 GPU, μια νέα αρχιτεκτονική GPU που προσφέρει 30% καλύτερη απόδοση και ενεργειακή κατανάλωση. Μαζί με την ολοκαίνουργια τεχνολογία αποθήκευσης UFS 2.2, το συγκεκριμένο chipset μετατρέπει την συσκευή σε μαχητή της ψυχαγωγίας που φορτώνει και παίζει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια «βαριά» παιχνίδια με εντυπωσιακά γραφικά, αρχεία βίντεο και πολλά ακόμα.

    Παίξτε άνετα και γρήγορα με την FHD+ οθόνη των 90Hz και όχι μόνο

    Για να καταφέρει να υποστηρίξει τις υψηλές προδιαγραφές του επεξεργαστή, το POCO M3 Pro 5G διαθέτει μια οθόνη που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των καταναλωτών. Με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, η συσκευή αναπαράγει ταχύτατα τα γραφικά στοιχεία και προσφέρει μια ομαλή εμπειρία στους καταναλωτές. Το POCO M3 Pro 5G είναι αναβαθμισμένο σε σχέση με το POCO M3 αφού αντί για Dot Drop είναι εξοπλισμένο με οθόνη DotDisplay. Το DynamicSwitch επιτρέπει στην οθόνη να αλλάζει αυτόματα ανάμεσα σε 90Hz, 60Hz, 50Hz and 30Hz**, ώστε να προσαρμόζεται στον ιδανικό ρυθμό ανανέωσης και να ξοδεύει την λιγότερη δυνατή ενέργεια. Η 6.5″ FHD+ οθόνη αναπαράγει πεντακάθαρες εικόνες σε ανάλυση 1080P και διαθέτει αισθητήρες dual-light μπροστά και πίσω για τον εντοπισμό φωτός σε εύρος 360 μοιρών – γεγονός που της επιτρέπει να προσαρμόζεται έξυπνα και με ακρίβεια ανάμεσα σε 4096 επίπεδα φωτεινότητας για ιδανικό αποτέλεσμα.

    Προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία με τριπλή κάμερα 48MP και μπαταρία διάρκειας πολλών ημερών

    Σε προσιτή τιμή, με τριπλό σύστημα κάμερας, με βασική κάμερα 48MP, με 2MP macro camera και 2MP αισθητήρα βάθους το POCO M3 Pro 5G προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον χρήστη. Η βασική κάμερα των 48MP δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απαθανατίσουν καθαρότερες και πιο λεπτομερείς εικόνες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η συσκευή προσφέρει πληθώρα από λειτουργίες κάμερας, όπως night mode, time-lapse βίντεο και timed burst, οι οποίες αυξάνουν τις χρήσεις της και επιτρέπουν στους χρήστες να γίνουν δημιουργικοί με τη φωτογραφία αλλά και τη λήψη βίντεο. Το POCO M3 Pro 5G διαθέτει μπαταρία μεγέθους 5.000mAh (typ) που αντέχει για 2+*** μέρες και υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες και τη δύναμη που προσφέρει η συσκευή. Με ταχεία φόρτιση στα 18W και φορτιστή 22.5W μέσα στη συσκευασίας οι χρήστες μπορούν να επαναφορτίσουν τη μπαταρία και να συνεχίσουν τη μέρα τους μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

     Ξεχωρίστε από το πλήθος με εργονομικό 3D κυρτό σχεδιασμό

    Το POCO M3 Pro 5G αφήνει πίσω του τον κλασικό σχεδιασμό των smartphones για κάτι μοναδικό.  Κατασκευασμένη με εργονομική, 3D κυρτή πλάτη και γυαλιστερό φινίρισμα, η συσκευή είναι άνετη στο χέρι ενώ ξεχωρίζει με την κομψή και premium εμφάνιση της. Η αναλογία screen-to-body στο 91% εξασφαλίζει συναρπαστική εμπειρία και εξαιρετική αίσθηση. Η συσκευή είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τη χρηστικότητα. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο από λειτουργίες που διευκολύνουν στην καθημερινή χρήση όπως ο IR blaster, το NFC και μια θύρα jack 3.5mm.

    To POCO M3 Pro 5G κυκλοφορεί σε έκδοση 6GB+128GB στα χρώματα Power Black και Cool Blue με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης €239,90 μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης.

    Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω της FoQus, επίσημος διανομέας της POCO στην Ελλάδα και Κύπρο.

    ******

    *Η συνδεσιμότητα 5G διαφέρει ανάλογα με την διαθεσιμότητα ανά περιοχή και την υποστήριξη των τοπικών παρόχων.

    **Η δυνατότητα των 30Hz θα φτάσει μέσω ενός OTA update. Το περιεχόμενο πρέπει να υποστηρίζει 30fps.

    ***Τα δεδομένα προκύπτουν από εσωτερικές δοκιμές στα εργαστήρια της εταιρείας μετά από μέτρια χρήση. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles