21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To team του IsoHunt δίνει το φιλί της ζωής στο KickAss Torrents!

    Η είδηση για τη σύλληψη του εγκεφάλου του Torrent portal KickAss, σίγουρα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους fans των torrents και φυσικά τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα από την στιγμή που (μοιραία) ήρθε και το λουκέτο του site. Ωστόσο, από ότι φαίνεται το KickAss Torrents είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει και αυτό γιατί το team του IsoHunt αποφάσισε να αναλάβει δράση, δίνοντας μία νέα πνοή στο KickAss Torrents θέτοντας σε λειτουργία ένα mirror website!

    KickAss torrents 2

    Αν και όπως ακούγεται το εν λόγω mirror website που έχει ανέβει δεν είναι ακόμη 100% πλήρως λειτουργικό, ωστόσο είναι κάτι που τουλάχιστον θα ανακουφίσει κάπως τους φίλους των torrent downloads που με την είδηση της σύλληψης του ιδιοκτήτη του KickAss μάλλον είδαν την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους. Αν και είναι άγνωστο το πόσο καιρό θα καταφέρει να “επιβιώσει”, ωστόσο είναι κάτι… Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του IsoHunt έχει βοηθήσει στη “διάσωση” ενός torrent site, καθώς πριν από δύο περίπου χρόνια είχε συμβάλλει και στη διάσωση του Pirate Bay όταν εκείνο αντιμετώπιζε το πρόβλημα του “αφανισμού”. Όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλάκις και στο παρελθόν τα torrent sites μοιάζουν σαν την μυθολογική Λερναία Ύδρα, καθώς μπορεί να κλείνει ένα και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να ανοίγουν δεκάδες αλλά mirror torrent sites.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles