20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το teardown του Huawei P20 Pro στο iFixit φέρνει ένα …ανέλπιστο εύρημα

    Το μοναδικό triple-camera setup του Huawei P20 Pro εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης της συσκευής, πριν λίγες ημέρες στο Παρίσι. Το triple-lens setup της συσκευής (RGB, monochrome & telephotο) μπαίνει τώρα στο μικροσκόπιο του iFixit, το οποίο ανακαλύπτει κάτι …παραπάνω απ’ ό,τι περιμέναμε. Κι αυτό γιατί, ενώ η Huawei διαφημίζει την ύπαρξη οπτικού σταθεροποιητή μόνο στον τηλεφακό (8MP) της συσκευής, φαίνεται ότι και οι τρεις αισθητήρες διαθέτουν  μία τέτοια δυνατότητα.

    leica-cameras-huawei-p20

    Η Huawei είχε σημειώσει στην ανακοίνωσή της ότι οι δύο άλλοι αισθητήρες βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και την Νευρωνική Μονάδα Επεξεργασίας (NPU) του Kirin 970, διαθέτοντας AI Image Stabilization. Ωστόσο, το teardown της συσκευής αποκαλύπτει δυνατότητες οπτικής σταθεροποίησης και στους τρεις αισθητήρες.

    Σε άλλα συμπεράσματα του iFixit, το Huawei P20 Pro έχει σκορ 4/10, όσον αφορά τις δυνατότητες επισκευής του. Το διπλό γυαλί (εμπρός και πίσω) κάνει πιο δύσκολη την αφαίρεση της μπαταρίας της συσκευής, ωστόσο πολλά από τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται είναι modular και έτσι μπορούν να αντικατασταθούν ανεξάρτητα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles