11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το teaser του Spider-Man: Homecoming αποκάλυψε τα φτερά του Spidey

    Ακόμα ένα reboot του Spider-Man, ακόμα δηλαδή μία προσπάθεια να πάρει τα πάνω του ο διάσημος fiction χαρακτήρας της Marvel που πλέον έχει περάσει στα χέρια της Sony Pictures η οποία θέλει να κάνει μία εντυπωσιακή επανεκκίνηση του σούπερ ήρωα. Μέχρι να δούμε αύριο το πρώτο επίσημο trailer του Spider-Man: Homecoming μπορούμε να πάρουμε μία σύντομη γεύση από το teaser που μας παρουσιάζει τον ολοκαίνουργιο, σόλο πλέον, Spider-Man, λέγε με Tom Holland, που άφησε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές εντυπώσεις στo πέρασμά του από το Captain America: Civil War.

    spider-man-homecoming-first-footage

    Το κλου του teaser δεν είναι άλλο από το παρακάτω πλάνο που δείχνει τον Spider-Man να έχει κάτι πρωτοποριακό στη στολή του και αυτό είναι ιστός σε σχήμα φτερών! Ναι ο Spidey αποφάσισε να ακολουθήσει το original σχέδιο της στολής με τα εντυπωσιακά “web wings”, μία ιδέα των Stan Lee και Steve Ditko πριν από πολλές πολλές δεκαετίες, τότε που είχαν πρωτοσχεδιάσει στο χαρτί τον σούπερ ήρωα.

    spider-man-homecoming-first-footage-wings1

    Το Spider-Man: Homecoming θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου του 2017 και εκεί θα δούμε με κάθε λεπτομέρεια πως ο Spider-Man χειρίζεται τον καινούργιο του εξοπλισμό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles