16 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
More

    Το τερμάτισε ο Jeff Bezos! Αποσυναρμολογείται η γέφυρα «De Hef» για να περάσει από κάτω η θαλαμηγός του

    Είναι σύνηθες φαινόμενο να διαβάζουμε ειδήσεις που αφορούν τις… παραξενιές πλουσίων, όπως είναι για παράδειγμα ο Elon Musk ή ο Jeff Bezos. Ο δεύτερος όμως φαίνεται ότι αυτή τη φορά το…τερμάτισε, αφού, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, ζήτησε να διαλυθεί προσωρινά γέφυρα στο Ρότερνταμ γιατί απλά δε χωρά να περάσει η θαλαμηγός του!

    Πιο αναλυτικά, ο δήμος Ρότερνταμ ανακοίνωσε ότι η γέφυρα «De Hef» θα διαλυθεί προσωρινά για να καταστεί δυνατή η διέλευση του γιγάντιου ιστιοφόρου που ναυπηγείται για λογαριασμό του Bezos. Η εταιρεία, που το έχει αναλάβει, ζήτησε να αποσυναρμολογηθεί η γέφυρα με δικά της έξοδα, αφαιρώντας το κεντρικό της τμήμα, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

    Σημειώνεται ότι πρόκειται για κατασκευή του 1878, η οποία επισκευάστηκε μετά τον βομβαρδισμό της κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως φαίνεται όμως είναι πολύ χαμηλή για τη διέλευση του πλοίου του Αμερικανού κροίσου, που είναι μια πολυτελής θαλαμηγός, αξίας 430 εκατομμυρίων ευρώ.

    Διαβάστε επίσης: Απογοητευτικά αποτελέσματα για τη Meta! Οι χρήστες εγκαταλείπουν το Facebook (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles