18.5 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
More

    Το Terminator επιστρέφει με νέα anime σειρά

    Οι ταινίες Terminator άφησαν εποχή και δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το franchise θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Το Netflix φέρνει ξανά το Terminator, σε μορφή anime σειράς, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα “σύντομα”. Η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο teaser για το Terminator: The Anime Series αυτό το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Geeked Week. Οι λεπτομέρειες μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες, αλλά γνωρίζουμε ότι η παραγωγή θα γίνει από την Production IG, το ιαπωνικό στούντιο κινουμένων σχεδίων πίσω από την αρχική ταινία Ghost in the Shell και την spinoff τηλεοπτική σειρά.

    Το Terminator: The Anime Series θα μας μεταφέρει πίσω στον Αύγουστο του 1997, όταν το Skynet AI στράφηκε εναντίον ανθρώπων. Θα περιλαμβάνει ένα καστ νέων χαρακτήρων, σύμφωνα με το Variety. Επίσης, ως εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Skydance και ο σεναριογράφος του Project Power, Mattson Tomlin, ο οποίος θα είναι ο σεναριογράφος και showrunner της σειράς. Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε έχει δείξει σκηνές, οπότε ελπίζουμε να έχουμε σύντομα ένα μεγαλύτερο trailer.

    Διαβάστε επίσης:

    «Shōgun»: Έρχεται το Φεβρουάριο του 2024 αποκλειστικά στο Disney+ – Δείτε το trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles