18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το θρυλικό adventure Monkey Island επιστρέφει μέσα στο 2022 (trailer)

    Τα γνωστά video games «Monkey Island» αποτελούν θρυλικούς τίτλους που σημάδευσαν τη δεκαετία του 90, αφού προσέφεραν αξέχαστες στιγμές δράσης με έντονη δόση χιούμορ. Για το λόγο αυτό, σίγουρα αποτελεί ευχάριστη είδηση η ξαφνική ανακοίνωση ότι η Devolver Digital, η Lucasfilm Games και η Terrible Toybox ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, λανσάροντας το sequel του franchise “Return to Monkey Island”.

    Παρά το γεγονός ότι δε γνωρίζαμε κάτι μέχρι σήμερα, η ομάδα ανάπτυξης εργαζόταν πάνω στο επόμενο κεφάλαιο του Monkey Island τα τελευταία δύο χρόνια με άκρα μυστικότητα, προκειμένου να αναβιώσουμε τις κωμικές περιπέτειες του ατυχούς Guybrush Threepwood, ο οποίος προσπαθεί να γίνει ο πιο τρομερός πειρατής της Καραϊβικής. Η πλοκή σε κάθε παιχνίδι της σειράς συνήθως εμπλέκει το μυστηριώδες “Νησί των Πιθήκων” και τα απόρθητα μυστικά του, όμως προς το παρόν δε γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για το “Return to Monkey Island” ούτε και τις κονσόλες στις οποίες θα είναι διαθεσιμο.

    Έχουμε όμως το πρώτο teaser που σίγουρα ξυπνά αναμνήσεις σε αυτούς που αγάπησαν στο παρελθόν τον τίτλο.

    Δείτε στη συνέχεια το teaser:

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμη: “Οικογενειακό” Xbox Game Pass ετοιμάζει η Microsoft

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles