18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το θρυλικό Atari 2600 αναδημιουργεί η Lego

    Μια θρυλική κονσόλα από τα παλιά θα αναδημιουργηθεί από τη γνωστή εταιρεία Lego, το Atari 2600. Το νέο Atari 2600 Lego set αποτελεί μέρος της Icons series της εταιρείας, που περιλαμβάνει επίσης kits που οι κάτοχοι μπορούν να κατασκευάσουν το Κολοσσαίο της Ρώμης, το Discovery της NASA, το Optimus Prime κ.α. Το Atari 2600 από τη Lego θα κυκλοφορήσει την 1 Αυγούστου στην τιμή των 240 δολαρίων και είναι σχεδόν ολόιδιο με την πραγματική κονσόλα.

    Το set έρχεται μαζί με τα πιο διάσημα παιχνίδια του συστήματος, τα Asteroids, Adventure και Centipede και ένα joystick που μοιάζει αληθινό. Ειδικά σε αυτό το kit, η Lego φαίνεται να ξεπέρασε τον εαυτό της. Θα αποτελείται από 2532 χιλιάδες κομμάτια με μέγεθος 33 εκ. μήκος x 22 πλάτος χ 8 ύψος. Η κονσόλα θα έχει επίσης επιλογή για έγχρωμη ή ασπρόμαυρη τηλεόραση. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ανακοινώθηκε η ρεπλίκα του Nintendo Entertainment System, όμως το Atari 2600 σίγουρα αξίζει μια θέση στο «πάνθεον» της Lego, αφού αποτελεί έναν γνήσιο… πρόδρομο αυτού που σήμερα χαρακτηρίζουμε gaming.

    Διαβάστε επίσης:

    Grounded: Ακόμα ένα παιχνίδι που θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles