13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το θρυλικό βιβλίο “Εκατό Χρόνια Μοναξιά” γίνεται σειρά στο Netflix (trailer)

    Το “Εκατό Χρόνια Μοναξιά“, το θρυλικό βιβλίο του Gabriel García Márquez, σύντομα θα αποτελέσει τη βάση για μια νέα σειρά στο Netflix. Στο πλαίσιο αυτό, η γνωστή υπηρεσία streaming έδωσε μια πρώτη γεύση στο κοινό, μέσα από ένα teaser trailer.

    Το video βγήκε στον “αέρα” με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από το βραβείο Νόμπελ με το οποίο τιμήθηκε ο Κολομβιανός συγγραφέας. Η σειρά θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του 1967, αποτελώντας την πρώτη μεταφορά βιβλίου για το Netflix. Τα Εκατό Χρόνια Μοναξιάς (πρωτότυπος τίτλος: Cien años de soledad, 1967) είναι ένα μυθιστόρημα με κεντρικούς ήρωες της ιστορίας τα μέλη της οικογένειας Μπουενδία, τα οποία ακολουθεί ο αφηγητής περιγράφοντας παράξενες και φανταστικές ιστορίες από τη ζωή του καθενός. Το έργο, συγχρόνως με την αφήγηση λογικών σκέψεων και περιστατικών, διακατέχεται από το στοιχείο του παράλογου, καθώς επίσης και από στοιχεία παραμυθιού.

    Το Netflix ανακοίνωσε ότι ο José Rivera (Motorcycle Diaries) θα γράψει τη σειρά μαζί με τους Κολομβιανούς συγγραφείς Natalia Santa, Camila Brugés και Albatros González. Οι Alex García López (The Witcher) και Laura Mora (Killing Jesus) θα σκηνοθετήσουν την 1η σεζόν.

    Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Diego Ramírez Schrempp, Carolina Caicedo και Josep Amorós. Σημειώνεται ότι ο Netflix αναπτύσσει το project σε συνεργασία με τα παιδιά του García Márquez, Rodrigo García και Gonzalo García.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Απίθανο σενάριο η 2η σεζόν του “Cyberpunk Edgerunners” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles