15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To Tinder Social είναι το νέο διαφορετικό feature για την εφαρμογή που σας βοηθάει να βρείτε… παρέες

    Ψάχνετε για παρέα; Βραδιά με φίλους και όχι μόνο αυτούς; Πιθανότατα δε θα ψάχνατε στο Tinder καθώς το έχετε για… άλλους λόγους. Όμως, το δημοφιλές app φαίνεται πως τώρα θέλει να ασχοληθεί περισσότερο και με την κοινωνική σας ζωή. Έτσι εγκαινιάζει το νέο χαρακτηριστικό Tinder Social που σήμερα έκανε πρεμιέρα στις πρώτες αγορές, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε groups και να σχεδιάζετε ομαδικές δραστηριότητες με φίλους αλλά και… αγνώστους.

    tinder-new1

    Αν αποκτήσετε την έκδοση του Tinder που υποστηρίζει το feature Social μπορείτε να ενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό κάνοντας unlock σ’ αυτό και ενεργοποιώντας το από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

    Κάθε φορά που θέλετε να κανονίσετε μία συνάντηση το Tinder θα σας ζητάει να προσκαλέσετε έναν από τους φίλους σας στο Tinder Social επιλέγοντας μέσα από τους Facebook friends σας, ακόμη κι αυτούς που δεν είναι στο Tinder.

    tinder-new-2

    Έπειτα με αυτούς που θα δεχθούν, μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε το γνωστό swipe της εφαρμογής σε groups που ψάχνουν μία έξοδο.

    Μεγάλη αλλαγή για την εφαρμογή που δεν αρέσει σε όλους, αλλά πάντα πρέπει να θυμάστε ότι το feature είναι προαιρετικό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles