21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το TOP-7 του Netflix για αυτή την εβδομάδα!

    Η θερμοκρασία έχει ανέβει κατακόρυφα, οι ώρες στην παραλία έχουν αυξηθεί αλλά οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται! Ακόμα και το βράδυ, ένα επεισόδιο στο μπαλκόνι θα το δεις…  Τι περιλαμβάνει όμως το TOP 7 του Netflix αυτή την εβδομάδα;

    1. Elite (4ος κύκλος)

    Ο τέταρτος κύκλος επέστρεψε με ανανεωμένο roster. Ένας αυστηρός διευθυντής και τέσσερις νέοι μαθητές καταφθάνουν στο Λας Ενθίνας και μαζί τους έρχονται νέα ρομαντικά ειδύλλια, έντονες φήμες και ένα ολόφρεσκο μυστήριο.

    2. Too hot to handle (2ος κύκλος)

    Στις ακτές του παραδείσου, πανέμορφοι εργένηδες γνωρίζονται και συναναστρέφονται. Όμως, για να κερδίσουν το βραβείο των 100.000 δολαρίων πρέπει να απέχουν από το σεξ.

    https://www.youtube.com/watch?v=xzCBBPf7g0Q

    3. Blacklist

    Ένας πανέξυπνος φυγάς παραδίδεται και προσφέρεται να βοηθήσει το FBI να συλλάβει άλλους κακοποιούς, μόνο αν η νεοσύλλεκτη αναλύτρια Ελίζαμπεθ Κιν γίνει συνεργάτης του.

    https://www.youtube.com/watch?v=X5Cel8-GbcE

    4. ΛΟΥΠΕΝ

    Από τις περιπέτειες του Αρσέν Λουπέν, ο ευγενής λωποδύτης Ασάν Ντιόπ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια.

    5. Sex/Life

    Το τολμηρό παρελθόν μιας γυναίκας συγκρούεται με τη σημερινή της κατάσταση ως παντρεμένης με παιδιά, καθώς φαντασιώνεται διαρκώς τον πρώην της που επιστρέφει στη ζωή της.

    https://www.youtube.com/watch?v=isBsxgo3k7A

    6. Λουσιφερ (5ος κύκλος)

    Ο Λούσιφερ κάνει μια θυελλώδη επιστροφή στον τόπο των ζωντανών, ελπίζοντας να διορθώσει τα πράγματα με την Κλόι. Οι δουλειές του διαβόλου δεν τελειώνουν ποτέ.

    7. Πατρότητα

    Σε αυτήν την τρυφερή, αστεία και συγκινητική αληθινή ιστορία, ο πρωταγωνιστής Κέβιν Χαρτ υποδύεται έναν χήρο που αναλαμβάνει το πιο δύσκολο έργο στον κόσμο: την πατρότητα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles