23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Tο trailer της νέας σεζόν του Top Gear έγινε με Lego!

    H νέα τηλεοπτική σεζόν του Top Gear είναι προ των πυλών και οι υπεύθυνοι του BBC μαζί με τους τρεις παρουσιαστές αποφάσισαν να ετοιμάσουν ακόμα ένα έξυπνο trailer για το promotion της. Και ποια καλύτερη από το να αποτυπώσει το φευγάτο στυλ της διάσημης εκπομπής από την Lego, που μετά το Lego Movie (άπαντες βρήκαν άδικο το σνομπάρισμα της ταινίας από τις υποψηφιότητες των Όσκαρ) βρίσκεται στα πολύ πάνω της.

    Top Gear Lego

    Οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May λοιπόν έγιναν… παιχνιδάκι στα χέρια της Lego, που τους έβαλε να ψάχνονται καθώς ετοιμάζονται για να παρουσιάσουν την εκπομπή. Ο Clarkson ρίχνει έναν υπνάκο, ο Hammond “κουμπώνει” παντού και αντιμετωπίζει κάποια θεματάκια στην κίνησή του, ενώ ο May ψάχνει τα μαλλιά του! Όσο για τον Stig, αυτός είναι… κομμάτια και δεν τον βρίσκουν πουθενά. Στο τέλος φυσικά καταφέρνουν να βγουν στον αέρα έχοντας βρει πρωτοποριακές λύσεις στα προβλήματά τους. Αυτό που κάνουν δηλαδή πάντα στην εκπομπή τους και ειδικά στις περίφημες δοκιμασίες που περνούν.
    Φαίνεται μετά το χαμό που έγινε με το ταξίδι τους στην Αργεντική όπου παραλίγο να συμβεί διπλωματικό επεισόδιο και να φύγουν λιντσαρισμένοι από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής -ήταν ή δεν ήταν οι πινακίδες του αυτοκινήτου του Clarkson ένα “καρφί” για τον πόλεμο των Φώκλαντ και τη νίκη των Βρετανών αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ- το τρίο προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και να βγάλει στο προσκήνιο ξανά την εύθυμη πλευρά του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles