22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το trailer του χριστουγεννιάτικου επεισοδίου του Doctor Who μας συστήνει έναν νέο «υπερήρωα»!

    Το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Doctor Who έχει πλέον καθιερωθεί σε ετήσια βάση, με τους οπαδούς της δημοφιλούς σειράς επιστημονικής φαντασίας, να το περιμένουν εναγωνίως. Μόλις χθες δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του συγκεκριμένου επεισοδίου. Με τίτλο «The Return of Doctor Mysterio», το επεισόδιο δείχνει τον The Doctor (Peter Capaldi) να συνεργάζεται με μια ερευνητή δημοσιογράφο, τον ρόλο της οποίας υποδύεται η Charity Wakefield (Wolf Hall) και με ένα μυστηριώδη υπερήρωα, με σκοπό να σώσουν τη Νέα Υόρκη από επικίνδυνους εξωγήινους.

    doctor-who

    Με σεναριογράφο το Steven Moffat και σκηνοθέτη τον Ed Bazalgette (Poldark), στο «The Return of Doctor Mysterio» πρωταγωνιστούν ακόμη ο Justin Chatwin (Orphan Black, Shameless), Matt Lucas (Alice in Wonderland), Adetomiwa Edun (Lucifer, Bates Motel), Aleksandar Jovanovic (Collide) και ο Logan Hoffman (V). Αξίζει να σημειωθεί, ότι το φετινό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο όχι μόνο θα προβληθεί στις 25 Δεκεμβρίου στο BBC America, αλλά θα κάνει την εμφάνισή του και στις θεατρικές αίθουσες στις 27 και 29 Δεκεμβρίου. Αυτά τα θεατρικά screenings θα συνοδεύονται από ορισμένες σκηνές «behind-the-scenes» της σειράς και οι οποίες δεν θα προβληθούν κατά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

    Όπως συνέβαινε και σε παλαιότερα χριστουγεννιάτικα επεισόδια της σειράς, έτσι και με αυτό δεν αποκλείεται να τεθούν οι βάσεις των μελλοντικών γεγονότων στα επεισόδια της επόμενης χρονιάς. Η πρεμιέρα της επόμενης σεζόν έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles