23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To trailer του Ghostbusters reboot έχει τα περισσότερα dislikes στο YouTube

    Έχει γίνει πολύ κουβέντα για το reboot της κλασικής ταινίας του 1984. Από την αρχή τα προβλήματα με τον προγραμματισμό της ταινίας ήταν πάρα πολλά με τις καθυστερήσεις να δίνουν και να παίρνουν. Στη συνέχεια η ανακοίνωση του all-girl καστ δεν ενθουσίασε στο παραμικρό το κοινό. Και τέλος το trailer που έκανε κάποια στιγμή την εμφάνισή του ήταν πραγματικά κακό και απλώς μεγάλωσε την αρνητική προδιάθεση των fans. Που μάλλον βρήκαν να ξεσπάσουν επάνω του αφού είναι το trailer με τα περισσότερα dislikes από κάθε άλλο κλιπάκι ταινίας στο YouTube!

    ghostbusters2016

    Ένα “dislike” σ’ ένα trailer δεν έχει την παραμικρή σημασία, ωστόσο τα… 552,383 (και όλο και αυξάνονται…) είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να περάσει και απαρατήρητο, ειδικά όταν τα views είναι κάτι παραπάνω από 29 εκατομμύρια στο σύνολο. Όπως αναφέρει το ScreenCrush αυτή η αναλογία δεν έχει προηγούμενο με κανένα άλλο τέτοιο trailer και για να καταλάβει κανείς την διαφορά τα dislikes για παράδειγμα ενός άλλου φιλμ που δεν έγινε δεκτό με ανοιχτές αγκάλες ούτε πριν, αλλά ούτε και μετά την προβολή του, βλέπε μεγάλο flop του 2015 Fantastic Four, ήταν μόλις 8.000!
    Κανείς δεν ξέρει εάν υπάρχει όντως ένα πραγματικά μεγάλο αρνητικό κλίμα απέναντι στην ταινία ή απλώς το να μισείς το Ghostbusters έγινε trend. Όπως λένε κάπου εδώ θα τα δείξει όλα η νεκροψία, εεε η προβολή θέλαμε να πούμε στις 15 Ιουλίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles