16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το trailer του Kong: Skull Island αποκάλυψε έναν τεράστιο Kong

    Το Comic-Con στο San Diego έχει αρχίσει να ζεσταίνεται για τα καλά και ένας από τους βασικούς λόγους ήταν και το πρώτο official υλικό από το Kong: Skull Island. Στο φιλμ ο Τom Hiddleston υποδύεται τον Captain James Conrad, έναν πρώην Βρετανό αξιωματικό, ενώ η Brie Larson μία φωτορεπόρτερ και ακτιβίστρια. Ο Kong είναι ο… Kong, που όταν θα εμφανιστεί μπροστά τους θα νιώσουν τι εστί δέος.

    skullisland

    Η ταινία που είναι μία συμπαραγωγή των Warner Bros. και Legendary Pictures, παρουσιάζει τη δική της ανανεωμένη εκδοχή της κλασικής ιστορίας του μυθικού Kong, με τον Jordan Vogt-Roberts να σκηνοθετεί. Μία ομάδα από εξερευνητές με πολύ διαφορετικές αντιλήψεις φτάνει σ’ ένα αχαρτογράφητο νησί στον Ειρηνικό, που μοιάζει πανέμορφο και μαγικό. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως έχουν εισέλθει στην περιοχή του Kong που δεν συνηθίζει να δέχεται επισκέπτες.
    Το καστ συμπληρώνουν οι Samuel L. Jackson (υπάρχει κάποια ταινία που ΔΕΝ εμφανίζεται;), Toby Kebbel, John C. Reilly και John Goodman. Η ταινία αναμένεται στις 10 Μαρτίου του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles