20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Το trailer του Snowden κάνει τις πρώτες αποκαλύψεις

    Ποιος άλλος θα μπορούσε να αναλάβει το φιλμ που αποκαλύπτει την ιστορία του Edward Snowden από τον Oliver Stone. Είναι ο τέλειος συνδυασμός που θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν και άλλα τόσα να χάσουν τον ύπνο τους. Το trailer του Snowden σε βάζει κατευθείαν στην “παράνοια” της υπόθεσης, με κεντρική φιγούρα φυσικά τον πρώην αναλυτή της NSA που συγκλόνισε τον κόσμο με τις αποκαλύψεις του.

    snowden

    Ο Joseph Gordon-Levitt υποδύεται τον Snowden σε μία σίγουρα απαιτητική ερμηνεία που θέλει προσοχή γιατί με λίγο παραπάνω δράμα η γραφικότητα παραμονεύει να τα χαλάσει όλα, την ίδια ώρα που το ερώτημα εάν είναι ένας ήρωας ή ένας προδότης απασχολεί εκατομμύρια Αμερικανούς.
    Είπαμε ο Stone μόνο δύσκολα θέματα και αμφιλεγόμενους ήρωες αρέσκεται να κινηματογραφεί και η αποκάλυψη πως παρακολουθούνται εκατομμύρια άνθρωποι από την κυβέρνηση ήταν για εκείνον το ιδανικό “ζόρικο” σενάριο. Η ταινία είχε προγραμματιστεί για να συμπέσει με τα Όσκαρ του 2015, αλλά πήγε πιο πίσω και μετά ακόμα κι άλλο, με τον Stone να ζητάει περισσότερο χρόνο, αφού ακόμα και γι’ αυτόν το θέμα παραήταν “καυτό” και ήθελε να το ξεψαχνίσει.
    To trailer μας δίνει την πρώτη γεύση μίας άκρως πολιτικής ιστορίας, με πολλά ηθικά ερωτηματικά να περιμένουν απάντηση. Και μένει να δούμε πως θα τα πάει η ταινία συγκριτικά με το εξαιρετικό Citizenfour, το ντοκιμαντέρ επάνω στο ίδιο θέμα που κέρδισε το Όσκαρ.
    Το καστ εντυπωσιακό. Δίπλα στον Gordong-Levitt εμφανίζονται οι Shailene WoodleyMelissa LeoZachary QuintoTom WilkinsonRhys Ifans και Nicolas Cage. Η ταινία αναμένεται στις 16 Σεπτεμβρίου του 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles