24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To trailer του War For The Planet Of The Apes σε αφήνει άφωνο

    Το The Planet of the Apes franchise έκανε επιβλητική επιστροφή το 2011 με το Rise of the Planet of the Apes, ενώ το ακόμα καλύτερο Dawn of the Planet of the Apes καθήλωσε το κοινό όταν προβλήθηκε στις αίθουσες. Τώρα η κόντρα μεταξύ ανθρώπων και πιθήκων με τον φοβερό και τρομερό Caesar να βρίσκεται στο επίκεντρο φτάνει στην κορύφωσή της με το War for the Planet of the Apes.

    screenshot-2016-12-10-12-55-12-copy

    O απίθανος Andy Serkis δημιουργεί και πάλι με τη βοήθεια της τεχνολογίας έναν αξέχαστο χαρακτήρα που είναι αναγκασμένος να ηγηθεί της ομάδας του εναντίον της πολεμικής μηχανής του συνταγματάρχη που υποδύεται ο Woody Harrelson. Μετά το προηγούμενο φιλμ οι απώλειες των πιθήκων ήταν τεράστιες. Ο Caesar αφού πάλεψε με τους δαίμονές του αποφάσισε να ξεκινήσει ένα μεγάλο αγώνα για να εκδικηθεί το είδος του, σε μία κόντρα που θα αποφασίσει τη μοίρα ανθρώπων και πιθήκων.
    Το trailer συνεχίζει σε σκοτεινά και έντονα δραματικά μονοπάτια με τον Matt Reeves να μην αλλάζει ύφος από την προηγούμενη ταινία του. Και εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι και πολύ καλά κάνει.
    Το The War of the Planet of the Apes αναμένεται στις αίθουσες στις 14 Ιουλίου του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles