11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το “τρένο” του Pokemon Go δεν σταματάει, ξεπερνώντας τα Clash Royale και Candy Crush Saga!

    To Pokemon Go εξακολουθεί να γράφει ιστορία, αποτελώντας ένα μοναδικό “φαινόμενο” που έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στον κόσμο του mobile gaming και σίγουρα θα βρίσκεται για αρκετό καιρό στην επικαιρότητα (με τα θετικά και τα αρνητικά του).  Η ουσία βέβαια είναι ότι το Pokemon Go αποτελεί μία τεράστια εμπορική επιτυχία, καθώς μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο τίτλος της Niantic Labs κατάφερε να ξεπεράσει σε μηνιαία έσοδα ακόμη και τα Clash Royale και Candy Crush Saga, συγκεντρώνοντας το σχεδόν εξωφρενικό ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα μήνα.

    Pokemon Go 2b

    Τα στοιχεία που μας δίνει η εταιρεία Sensor Tower απλώς επιβεβαιώνουν την  τεράστια δυναμική του τίτλου, όπου ξεπέρασε μέσα σε ένα μήνα τα περίπου 125 εκατομμύρια του Clash Royale και άφησε κατά πολύ πίσω του το Candy Crush Saga, το οποίο έβγαλε περίπου 25 εκατομμύρια για το ίδιο χρονικό διάστημα. Το Pokemon Go έχει καταφέρει μέσα σε μερικές εβδομάδας να καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε κάποιο online game, καθώς αποτελεί το mobile game που κατάφερε να πιάσει γρηγορότερα τα 10 εκατομμύρια downloads. Σε αυτό προσθέστε και το γεγονός ότι ο χρόνος που ξοδεύουν σε καθημερινή βάση οι παίκτες του είναι αρκετά υψηλός, καθώς κατά μέσο όρο αγγίζουν τα 26 λεπτά. Σε άλλα (Pokemon Go) νέα, η Niantic αφαίρεσε τα Poke-stops από τα μνημεία του Ολοκαυτώματος στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι και από το μουσείο του Άουσβιτς ως ένδειξη σεβασμού στους χιλιάδες ανθρώπους που έχασαν τις ζωές τους στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles