19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το τρολάρισμα στον Tim Cook για τη… θολή φωτό που τράβηξε στο Super Bowl

    UPDATE: Όπως βλέπουμε στο λογαριασμό του, ο CEO της Apple έσβησε τελικά τη φωτό από το twitter του…

    Ας ξεκινήσουμε από το ότι δύσκολα κάποιος μπορεί να κατηγορήσει ένα iPhone για την κάμερά του. Κι όμως, ο Tim Cook κατάφερε να γίνει… θέμα συζήτησης και τρολαρίσματος κατά τη διάρκεια του χθεσινού Super Bowl, τραβώντας μία φωτογραφία που δεν… αποθεώνει ακριβώς τις φωτογραφικές δυνατότητες των iPhone.

    cook-broncos-h1

    Μία θολή φωτό από το γήπεδο και τους πανηγυρισμούς από τη νίκη των Denver Broncos απέναντι στους Carolina Panthers ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν τα σχόλια. Κάποιοι τον παρακίνησαν να χρησιμοποιήσει ένα… Samsung για καλύτερα αποτελέσματα, κάποιοι να αναβαθμιστεί σε… iPhone 7 ώστε να έχει δυνατότητες image stabilization στη συσκευή, κάποιοι άλλοι τρόλαραν με φωτογραφίες. Στην εποχή του twitter, πάντως, δύσκολα δε θα γινόταν θέμα κάτι τέτοιο και ο Cook πληρώνει τον τρόπο που λειτουργούν τα social media.

    Tweeps-posterized-the-terrible-photo-Tim-Cook-posted-on-Twitter

    Αργότερα πάντως, ο CEO της Apple επανήλθε με μία λίγο… καλύτερη φωτό και μπορεί τα σχόλια να μη σταμάτησαν, αλλά τουλάχιστον “αποκατέστησε” το iPhone που έχει στα χέρια του από την “ντροπή” που το έκανε να νιώσει νωρίτερα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles