24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το τρομερό action-martial arts The Raid θα αποκτήσει αμερικάνικη version

    Αν δεν έχεις δει τα δύο The Raid, κάντο τώρα. Μιλάμε για εμπειρία. Ειδικά το The Raid: Redemption ήταν η καλύτερη action-martial arts ταινία των τελευταίων ετών, με ενέργεια που σε άφηνε εξουθενωμένο και απίστευτα ρεαλιστικά stunts που έβλεπες και ξανάβλεπες στο DVD. Το The Raid 2: Berandal του 2013 ήταν εξίσου καλό, ένα μικρό κλικ πιο κάτω. Η Αμερική φυσικά είχε στήσει αυτί από νωρίς και δεν έβλεπε την ώρα να δοκιμάσει την προσαρμογή του The Raid series στα δικά της δεδομένα. Και αυτή φαίνεται πως ήρθε αφού ο Joe Carnahan έκανε γνωστό πως θα αναλάβει την δουλειά.

    The Raid 2 … essentially a bigger, more expensive remake.

    Ο σκηνοθέτης του The Grey θα προσπαθήσει να κάνει το concept παγκοσμίως γνωστό, αφού τα The Raid είχαν φανατικότατο κοινό αλλά δεν είχαν “σπάσει” διεθνώς την αγορά. Κάτι που πιθανώς θα γίνει τώρα με τον Carnahan να αναλαμβάνει και την παραγωγή, ενώ το όνομα του Frank Grillo έχει ακουστεί από το 2014 για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
    Λέγεται πως στο project θα βάλει το χεράκι του και ο σκηνοθέτης του πρώτου The Raid, Gareth Evans με όλους να έχουν στόχο να μην “αμερικανοποιήσουν” το original φιλμ, αλλά να το φανταστούν ξανά από την αρχή και να μείνουν πολύ κοντά στο αυθεντικό story. Και αυτό μόνο καλά νέα θα μπορούσαν να είναι.
    Μάλιστα ο Carnahan έσπευσε να καθησυχάσει τους fans που παραπονέθηκαν στην εξέλιξη να περάσει το The Raid στα αμερικάνικα λημέρια, αφού όπως έγραψε στο Twitter είναι πολύ μεγάλος fan και των δυο ταινιών και μάλιστα έχει μία πολύ ξεχωριστή ιδέα στο μυαλό του για το πως θέλει θα γίνει το φιλμ. Άντε να δούμε…

    https://www.youtube.com/watch?v=hIyColHRbA8

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles