18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Tsiliko στο Ν.Ηράκλειο δεν είναι απλά ένα car wash, είναι το νέο “στέκι” σας!

    Το αυτοκίνητο, για πολλούς από εμάς, είναι το δεύτερο “σπίτι” μας! Καθημερινά θα “μιζάρουμε” έστω μια φορά, είτε για να πάμε στη δουλειά, είτε για διασκέδαση (τουλάχιστον… προ lockdown), είτε για μια χαλαρωτική βόλτα, είτε προς το εξοχικό με την οικογένεια. Εκτός από την… περηφάνια μας, λοιπόν, που απαιτεί ένα αστραφτερό εξωτερικό, υπάρχουν και πολλοί λόγοι υγιεινής για να διατηρούμε καθαρό και το εσωτερικό του. Ειδικά αν έχετε παιδιά ή/και κατοικίδια που μεταφέρετε με το αυτοκίνητο, τόσο πιθανότερο να είναι γεμάτο λεκέδες και οσμές σε καθίσματα, μοκέτες και πατάκια, που είναι δυσάρεστες για όλους τους επιβάτες. Το Tsiliko στο Νέο Ηράκλειο ήρθε για να δώσει λύση σε ό,τι αφορά τον καθαρισμό του οχήματός μας!

    “Πλυντήρια αυτοκίνητων υπάρχουν δεκάδες, γιατί να πάω στο Tsiliko;”, θα πείτε. Η απάντηση είναι πως το Tsiliko αποτελεί ένα νέο concept και όχι απλά ένα car wash. Πρώτον, βρίσκεται σε ένα κεντρικότατο σημείο, επί της Λ.Ηρακλείου 405, εξυπηρετώντας πολλές περιοχές εκτός του Ν.Ηρακλείου, όπως τη Ν.Ιωνία, τη Λυκόβρυση, την Πεύκη, τη Μεταμόρφωση, τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεύτερον, έχει άπλετο χώρο για να παρκάρετε ενώ περιμένετε το ραντεβού σας (η εξυπηρέτηση γίνεται κατόπιν συννενόησης στο 212 0000 111 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ) και μπόλικες θέσεις ώστε να εξυπηρετούνται πολλά οχήματα ταυτόχρονα. Το Tsiliko αναλαμβάνει τον πλήρη εξωτερικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας, ακόμα και εξειδικευμένες εργασίες όπως το ξεθάμπωμα των εκνευριστικών, “κιτρινισμένων” φαναριών σας, μέσα σε λίγη ώρα! Ακόμα σημαντικότερο, όμως, οτι οι επαγγελματίες που θα αναλάβουν το όχημά σας, χρησιμοποιούν τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους για βιολογικό καθαρισμό και του εσωτερικού του οχήματος, αλλά και του χώρου του κινητήρα που είναι από τα πιο δύσκολα “tasks”.

    Σε όλα τα παραπάνω, τον κύριο λόγο έχει ο ατμός. Ο ατμός μπορεί να καθαρίσει και να απολυμάνει χωρίς τη χρήση χημικών, με φυσικό τρόπο, χάρη στην υψηλή θερμοκρασία και τις ιδιότητές του. Πέρα από αυτά που “φαίνονται”, όπως λεκέδες από υγρά κ.λπ., μπορεί να εξουδετερώσει και τα “αόρατα”, όπως ακάρεα, ιούς, μικροοργανισμούς κ.λπ., φθάνονταςσε σημεία που το κλασικό πανάκι δε θα φτάσει ποτέ, όπως μέσα στους αεραγωγούς, στις ράγες των καθισμάτων κ.λπ.! Διαλύει ακόμα και τις πιο δύσκολες βρωμιές, όπως το ρετσίνι, με τρόπο που διατηρεί σε άριστη κατάσταση το χρώμα και το βερνίκι του εξωτερικού του οχήματος. Κάνει τα πλαστικά να γυαλίζουν όπως την πρώτη μέρα που το αυτοκίνητο βγήκε από την αντιπροσωπεία και προσφέρει αντι-αλλεργική προστασία στο εσωτερικό.

    Ακόμα κι έτσι, όμως, δεν φτάσαμε στο γιατί το Tsiliko διαφέρει από τα υπόλοιπα πλυντήρια αυτοκινήτων. Οι ιδιοκτήτες του Tsiliko ήθελαν να δημιουργήσουν ένα νέο “στέκι” στην περιοχή και όχι μόνο για όσους φέρνουν το αυτοκίνητό τους για καθάρισμα! Η καντίνα που βρίσκεται μέσα στο Tsiliko έχει μερικά από τα καλύτερα street foods που έχετε δοκιμάσει, για κάθε ώρα της ημέρας! Φρεσκοκομμένος και μυρωδάτος καφές, muffins και κουλούρια Θεσσαλονίκης για πρωινό, λαχταριστά σάντουιτς με αγνά και πεντανόστιμα υλικά (καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο, ζουμερά λουκάνικακεμπάπ και φυσικά τραγανές κοτομπουκιές) για το μεσημέρι ή το βράδυ, φτιαγμένα από έμπειρα “χέρια”, με μαεστρία και μεράκι. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και ένα σύντομο γεύμα/σνακ μέχρι να ετοιμαστεί το αυτοκίνητό σας, ή απλώς να “αράξετε” με την παρέα σας, όπως θα κάνατε στις πάλαι ποτέ γνωστές καντίνες των προαστίων.

    Εμείς επισκεφθήκαμε το Tsiliko και η εμπειρία δεν θυμίζει άλλο car wash, αφού φύγαμε με ένα πεντακάθαρο (από όλες τις απόψεις) αυτοκίνητο και πλήρως ικανοποιημένοι από τις γεύσεις της κουζίνας του. Εννοείται πως θα βρείτε τα βασικά για το όχημά σας στο κατάστημά του, αν χρειαστείτε (υαλοκαθαριστήρες, αρωματικά, πατάκια, καλύμματα καθισμάτων κ.λπ.). Όλα αυτά, σε πολύ λογικές τιμές, για την ποιότητα των υπηρεσιών! Πέραστε μια βόλτα από το Tsiliko για να το γνωρίσετε και δεν θα χάσετε…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles