17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το UltraFine 5K IPS LED monitor της LG αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματίες

    Η LG διαθέτει μια ευρεία γκάμα monitors – από υψηλής απόδοσης κυρτές UltraWide οθόνες υπολογιστών, σχεδιασμένες για multitasking, μέχρι καθηλωτικές οθόνες gaming, εκπληκτικές Digital Cinema 4K, UHD 4K και IPS οθόνες με αληθινά χρώματα – που καλύπτουν τις πολλαπλές ανάγκες των καταναλωτών. Για τους επαγγελματίες που αναζητούν μια συμβατή εξωτερική οθόνη για υπολογιστές Mac, κατάλληλη και για επεξεργασία φωτογραφιών, η LG προτείνει το UltraFine 5K IPS LED monitor 27MD5KA-B.

    Το UltraFine 5K (27”) monitor, με υπερ-υψηλή ευκρίνεια 218 PPI [1] 5K, αποδίδει τον αντίστοιχο αριθμό pixel ανά ίντσα (PPI) με την τεχνολογία Pro Retina Display του MacBook. Επιπλέον, χάρη στο χρωματικό φάσμα P3 99%, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να επεξεργαστούν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και να απολαύσουν ακόμη πιο πλούσια χρώματα. Παράλληλα, οι πολλαπλές θύρες που διαθέτει για μετάδοση δεδομένων, αναπαραγωγή βίντεο 4K και φόρτιση ισχύος μπορούν να αντικατασταθούν με το καλώδιο USB-C, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα για τη φόρτιση κινητών και το MacBook σε ισχύ έως 60W.

    Ακόμη, οι τρεις θύρες λήψης δεδομένων USB-C (USB 5 Gbps) επιτρέπουν τη σύνδεση πρόσθετων συσκευών.

    Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το 27MD5KA-B monitor είναι η φωτεινότητα 500cd/m2 [2] που προσφέρει, καθώς μπορεί να αποδώσει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και αντίθεσης. Έτσι, οι εικόνες φαίνονται πιο ζωντανές και ρεαλιστικές, ενώ η ανάλυση 5K σε συνδυασμό με την τεχνολογία IPS ελαχιστοποιεί τη χρωματική αλλοίωση, αποδίδοντας ευκρινή απεικόνιση περιεχομένου από κάθε γωνία θέασης και μια πιο αληθινή αναπαράσταση της φύσης κατά την επεξεργασία μιας οπτικής εικόνας ή την εργασία σε μια οπτική εικόνα.

    Επιπροσθέτως, το συγκεκριμένο monitor της LG διαθέτει εσωτερική webcam και ηχείο με φωνητική απόκριση, ενώ η λειτουργία LG Screen Manager έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση με το λειτουργικό σύστημα macOS, ώστε να προσφέρει ένα πλήθος διαφορετικών και ισχυρών επιλογών πολυλειτουργικής οθόνης. Τέλος, διαθέτει εύκολη ρύθμιση ύψους και κλίσης, καθώς και εύχρηστη βάση επιτοίχιας στήριξης για χρήση με βραχίονα στερέωσης VESA, για μια πιο άνετη εμπειρία χρήσης.

    [1] Σε οθόνες ίδιου μεγέθους, ο μεγαλύτερος αριθμός pixel ανά ίντσα (PPI) παράγει καλύτερη και ευκρινέστερη ποιότητα εικόνας

    [2] Η προεπιλεγμένη ρύθμιση φωτεινότητας είναι το μισό της μέγιστης τιμής, αλλά είναι δυνατό να ρυθμιστεί

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles