18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το εναλλακτικό game Unravel είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι στη φαντασία!

    Τα platform games διακρίνονται για τον διαχρονικό τους χαρακτήρα, καθώς όσα χρόνια και εάν περάσουν ένα platform game πάντοτε μπορεί να τραβήξει την προσοχή των gamers. To Unravel πρόκειται για ένα εξαιρετικά φιλόδοξο και ενδιαφέρον physics-based platform game, το οποίο προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στους gamers! Η μοναδικότητα του έγκεται στο γεγονός ότι συνδυάζει εναλλακτικό χαρακτήρα με την πρωτότυπη artistic δημιουργία, μεταφέροντας τους παίκτες σε έναν μοναδικό κόσμο φαντασίας.

    Unravel 3

    Στο εν λόγω game πρωταγωνιστεί ο Yarny, ένας αξιολάτρευτος χαρακτήρας ο οποίος είναι εξ” ολοκλήρου δημιουργημένος από νήματα πλεξίματος! Το Unravel θυμίζει έντονα σε τεχνοτροπία και σε φιλοσοφία το Little Big Planet, καθώς ο ήρωας Yarny καλείται να επιβιώσει σε έναν πλήρως διαδραστικό κόσμο, χρησιμοποιώντας το φυσικό περιβάλλον προς όφελος του. Όπως έγινε γνωστό από την EA, το Unravel πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου για PC, Xbox One και PlayStation 4 και θα αποτελεί ένα αποκλειστικά digital download game από τα PSN, Xbox Store και Origin (θα στοιχίζει γύρω στις 14 λίρες Αγγλίας). Αδιαμφισβήτητα, ένα πολύ ιδιαίτερο project και μία γεύση από τον πανέμορφο κόσμο του μπορείτε να πάρετε στο trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles