20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    To βίαιο manga Devilman έρχεται ως anime στο Netflix

    Είναι ένας τίτλος που κουβαλάει το δικό του μύθο. To Devilman κυκλοφόρησε το μακρινό 1972 και είναι μία δημιουργία του Kiyoshi Nagai, πιο γνωστός ως Go Nagai. Μπορεί η έκδοσή του να κράτησε μόνο μέχρι το 1973 ωστόσο πρόλαβε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του, κυρίως λόγω της έντονης βίας μέσα από την οποία ξεδιπλωνόταν η ιστορία του έφηβου ήρωα Akira Fudo. Αυτός ήταν και ο λόγος που γνώρισε πολλά spinoffs, προσαρμογές, crossovers, μέχρι κι ένα live-action φιλμ το 2004. Και η αξία του είναι τέτοια που ήρθε η ώρα να γίνει ένα anime παραγωγής Netflix.

    devilman

    Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από τον ντροπαλό νεαρό Akira Fudo που ο καλύτερός του φίλος Ryo Asuka θα ζητήσει τη βοήθειά του όταν ο πατέρας του θα πεθάνει με την ανακάλυψη μίας μάσκας κατά τη διάρκεια ανασκαφής σ’ έναν ιερό ναό των Μάγια. Θα αποδειχθεί τελικά πως η μάσκα είναι στην πραγματικότητα το απολιθωμένο κρανίο ενός δαίμονα που όποιος τη φοράει μπορεί να δει πως ήταν η Γη πριν από χιλιάδες χρόνια, πριν την κατακτήσουν οι δαίμονες. Για να μην ξυπνήσουν πάλι και διεκδικήσουν ξανά τον πλανήτη, ο Akira θα γίνει ο Devilman για να τους πολεμήσει.
    Το Devilman: Crybaby θα το γράψει και θα το σκηνοθετήσει ο μυθικός Ιάπωνας anime writer Masaaki Yuasa και η κυκλοφορία του θα γίνει πρώτα στην Ιαπωνία την άνοιξη του 2018 και αμέσως μετά θα το δουν και όλοι οι υπόλοιποι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles