21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Vikings συνεχίζει για 5η σεζόν και απέκτησε έναν καινούργιο σταρ

    Το History δείχνει εμπιστοσύνη στη διάσημη σειρά Vikings και έχει παραγγείλει ήδη άλλα 20 επεισόδια για την 5η σεζόν. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε αφού τα νούμερά της παραμένουν πολύ καλά και δεν δείχνει σημάδια κόπωσης. Η παραγωγή της θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι και όπως έγινε γνωστό αναμένεται να γίνει μία σημαντική προσθήκη στο καστ, με τον Jonathan Rhys Meyers, τον διάσημο γόη ηθοποιό που ξεχώρισε τηλεοπτικά με το The Tudors, να έρχεται να αναλάβει δράση και να ανεβάσει το action της σειράς.

    vikings

    Το Vikings παραμένει μία πολύ επιτυχημένη επιλογή του History από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε. Είναι Νο.1 σε τηλεθέαση τα βράδια της Πέμπτης στην Αμερική, έχοντας 4.2 μέσο όρο τηλεθεατών, 2.1 στις ηλικίες 25-54 και 1.9 στις 18-49.
    Τα υπόλοιπα 10 επεισόδια του 4ου κύκλου θα προβληθούν αργότερα μέσα στη χρονιά με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο πως θα εξελιχθεί η ιστορία αφού ο Clive Standen, o Rollo της σειράς έχει επιλεχθεί για να πρωταγωνιστήσει στο τηλεοπτικό Taken του NBC. O χαρακτήρας του όπως λέγεται δεν έχει σκοτωθεί κάτι που σημαίνει πως ίσως τον δούμε ξανά ως guest star στην 5η σεζόν. Αυτό το κενό είναι που έρχεται να καλύψει ο Meyers και μένει να δούμε πως θα τον εκμεταλλευτεί ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς Michael Hirst. Πάντως η παρουσία του Meybers δίπλα στον αδιαφιλονίκητο πρωταγωνιστή Travis Fimmel, σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles