12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To Vodafone TV καλωσορίζει το PameOdeon!

    Η Vodafone Ελλάδας και η ODEON προχώρησαν σε συμφωνία για τη διάθεση περιεχομένου του PameOdeon στους συνδρομητές Vodafone TV, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνεργασία τους.Tο πλούσιο On Demand περιεχόμενο του Vodafone TV εμπλουτίζεται με μια τεράστια ποικιλία ταινιών από την υπηρεσία PameOdeon, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερες πρεμιέρες και μεγάλες επιτυχίες από όλο τον κόσμο, τη στιγμή που εκείνοι θέλουν.

    PR-pameodeon

    Συγκεκριμένα, η νέα κατηγορία On Demand περιεχομένου, PameOdeon θα περιλαμβάνει:

    • Λαμπερές Πρεμιέρες

    Ταινίες που έκαναν πρεμιέρα τη φετινή κινηματογραφική χρονιά θα προβάλλονται στο Vodafone TV μέσα από το PameOdeon. Ανάμεσά τους η καταιγιστική σπιρτόζικη κωμωδία «Ο Θάνατος του Στάλιν» με τον Steve Buscemi και την Olga Kurylenko, το «Death Wish», μια από τις πιο συναρπαστικές κινηματογραφικές ιστορίες εκδίκησης δια χειρός του σκηνοθέτη του Hostel, Eli Roth, με τον Bruce Willis, το Μετά την Καταιγίδα του Balthasar Kormakur με την Sheilene Woodley και τον Sam Claflin και την ανατριχιαστική -βασισμένη σε αληθινά γεγονότα- ιστορία φαντασμάτων με την Helen Mirren, Winchester: Το Σπίτι των Φαντασμάτων.

    • Μεγάλη ποικιλία επιτυχημένων ταινιών από όλο τον κόσμο.

    Οι συνδρομητές Vodafone TV θα μπορούν να απολαύσουν ξένες ταινίες οι οποίες έχουν συναρπάσει κοινό και κριτικούς, από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου μέχρι και τα Όσκαρ: Οι 12 χρόνια σκλάβοςLondon Has Fallen, Οι Αναλώσιμοι, Το κορίτσι με το Τατουάζ, PrisonersLe CapitalThe Fifth ElementThe Hateful Eight είναι μερικές από τις δημοφιλείς ταινίες που μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από περιπέτειες, κωμωδίες, κοινωνικές, ντοκιμαντέρ, αστυνομικές και θρίλερ, ενώ η επιλογή ανανεώνεται συνεχώς.

    • Πλούσια Παιδική ταινιοθήκη.

    Παιδικές ταινίες οι οποίες εξελίχθηκαν σε μεγάλες επιτυχίες, όπως το Paddington 2, το Gnome Alone (Νάνος στο Σπίτι) από τον παραγωγό του Shrek, το Nut Job (Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας) και οι περιπέτειες του Garfield είναι στη διάθεση των συνδρομητών του Vodafone TV, προσφέροντας διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

    Το νέο Vodafone TV  αλλάζει τα δεδομένα της τηλεόρασης στην Ελλάδα με συναρπαστικό περιεχόμενο, μοναδική εμπειρία και απεριόριστες δυνατότητες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Τώρα πια όλοι μπορούν να το αποκτήσουν σε όποιο δίκτυο κι αν ανήκουν ώστε να απολαμβάνουν το καλύτερο live και On Demand περιεχόμενο σε όποια συσκευή θέλουν μέσα ή έξω από το σπίτι!

    Πληροφορίες αναλυτικά: www.vodafone.gr/tv/ ​

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles