18.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Το βραβευμένο μυθιστόρημα All the Light We Cannot See έρχεται στο Netflix (trailer)

    Αφού πρώτα πούλησε περισσότερα από 15 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, το All the Light We Cannot See του Anthony Doerr θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. Ο παραγωγός του Stranger Things, Shawn Levy, ανέλαβε το project με μια πρωτότυπη σειρά της μίας σεζόν στο Netflix. Η σειρά που βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος και το καστ περιλαμβάνει βετεράνους ηθοποιούς του Χόλυγουντ, όπως ο Μαρκ Ράφαλο και ο Χιου Λόρι. Αν σας καθήλωσε η ιστορία ενός τυφλού κοριτσιού που προσπαθεί να επανενωθεί με τον πατέρα του μέσω ραδιοσημάτων σφυρηλατώντας μια απίθανη φιλία με έναν νεαρό νεοσύλλεκτο Ναζί, τότε σίγουρα αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία και στη σειρά.

    Η μίνι σειρά θα είναι διαθέσιμη σύντομα. Με τέσσερα επεισόδια της 1 ώρας συνολικά, το All the Light We Cannot See θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου 2023, σχεδόν 10 χρόνια μετά την έκδοση του best-seller μυθιστορήματος.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη “βασισμένο στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα, το All the Light We Cannot See αφηγείται την ιστορία της εξαιρετικής δύναμης των ανθρώπινων σχέσεων. Στο πέρασμα μιας δεκαετίας, αυτή η σειρά μίας σεζόν συνυφαίνει τις ζωές της Marie-Laure Leblanc, μιας τυφλής Γαλλίδας που έχει βρει καταφύγιο στον θείο της κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, και του Werner Pfennig, ενός πανέξυπνου Γερμανού εφήβου που είναι εξπέρ στην επισκευή ραδιοφώνων. Οι δυο τους, μέσω ενός μυστικού συνδυασμού, ανακαλύπτουν την πίστη τους στην ανθρωπότητα και το ενδεχόμενο της ελπίδας.”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles