18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Watch Dogs 2 έκανε την πρώτη εμφάνιση του

    Λόγω της επικείμενης έκθεσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών (Ε3), η Ubisoft αποκάλυψε επίσημα ότι το Watch Dogs 2 θα κάνει μια ειδική εμφάνιση με το πρώτο επίσημο trailer. Η παγκόσμια πρεμιέρα του παιχνιδιού θα γίνει στην ιστοσελίδα WatchDogs.com σήμερα το βράδυ.

    ασδφδσφ

    Το πρώτο Watch Dogs κυκλοφόρησε το 2014 και ακολουθούσε τον Aiden Pearce, έναν καταπληκτικό χάκερ και πρώην κακοποιό στο Σικάγο, το παρελθόν του οποίου οδήγησε σε μια βάναυση οικογενειακή τραγωδία. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης των ατόμων που πλήγωσαν την οικογένεια του, το παιχνίδι επιτρέπει την παρακολούθηση και το χακάρισμα όλων όσων βρίσκονται τριγύρω διαχειρίζοντας οτιδήποτε βρίσκεται συνδεδεμένο στο δίκτυο της πόλης, όπως πρόσβαση σε όλες τις κάμερες ασφαλείας, εύρεση προσωπικών πληροφοριών για τον εντοπισμό του στόχου, έλεγχος των φαναριών και των μέσων μαζικής μεταφοράς και πολλά άλλα.

    Επιπλέον, οι παίχτες μπορούσαν βρεθούν σε ένα νέο επίπεδο αλληλεπίδρασης, συνεργασίας και αντιπαράθεσης μεταξύ τους μέσω του νέου συστήματος multiplayer, το οποίο συνέδεε τους τις single και  multiplayer λειτουργίες σε μια αδιάληπτη εμπειρία.

    Πάρε μια πρώτη γεύση από το νέο παιχνίδι:

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles