20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το WhatsApp εγκαινιάζει τα φωνητικά μηνύματα

    whatsapp_voice_messagesTo WhatsApp ανακοινώνει 300 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες –σημειώνοντας πως, μέσα στους τελευταίους δύο μήνες, προσέθεσε 50 εκατομμύρια νέους– και το γιορτάζει με την υποστήριξη voice messaging.

    Πρόκειται για ένα νέο χαρακτηριστικό, που, όπως εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε, σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τους φίλους σας με χρήση φωνητικών μηνυμάτων, αξιοποιώντας την τεχνολογία push-to-talk. Μπορείτε να εγγράψετε ένα φωνητικό μήνυμα κρατώντας πατημένο το πλήκτρο του μικροφώνου, ενώ σηκώνοντας το δάκτυλό σας αυτό αποστέλλεται και κάνοντας slide μπορείτε να το ακυρώσετε.

    Το WhatsApp είναι μία πλατφόρμα μηνυμάτων διαθέσιμη για σχεδόν όλα τα smartphones (iPhone, Android, Blackberry, Windows Phone και Symbian) και οι χρήστες του θα βρουν ενδιαφέρουσα τη νέα προσθήκη σε μία, έτσι κι αλλιώς, δημοφιλή υπηρεσία, που, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοί της στα μέσα Ιουνίου, επιτρέπει την αποστολή και λήψη, καθημερινά, πάνω από 31 δισ. μηνυμάτων, αλλά και το upload 325 εκατ. φωτογραφιών…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles