23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To Windows Phone Marketplace έφτασε τις 60.000 εφαρμογές

    Εντυπωσιακούς ρυθμούς αύξησης στον αριθμό των εφαρμογών, έχει το Marketplace του λειτουργικού Windows Phone. Δεν έχει περάσει ένας μήνας που είχε ανακοινωθεί ότι το Marketplace, το κατάστημα εφαρμογών του Windows Phone, είχε πιάσει το ορόσημο των 50.000 εφαρμογών και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, έφτασε τις 60.000!

    Η αύξηση των 10.000 εφαρμογών μέσα σε ένα μήνα είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακή και αποδεικνύει πόσο η Microsoft δίνει σημασία στο περιεχόμενο του λειτουργικού που προωθεί τόσο ζεστά.

    Ήταν ανέκαθεν μεγάλη η συζήτηση πως ένα από τα πράγματα που δεν βοηθούσε μέχρι τώρα το λειτουργικό Windows Phone, ειδικά μετά την αναβάθμιση με Mango που έφερε το λειτουργικό αυτό, πιο κοντά, σε περισσότερο κόσμο με την υποστήριξη περισσότερων γλωσσών, μεταξύ αυτών και τα Ελληνικά. Ότι, δηλαδή, τα WP7 υπολείπονται των άλλων λειτουργικών στον αριθμό και την ποιότητα των εφαρμογών που διαθέτει στο Marketplace.

    Αν η Microsoft συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς, σε πολύ λίγους μήνες, το επιχείρημα εναντίον των Windows Phone θα εκπέσει… άρα μετά, τα WP7 θα έχουν να αποδείξουν μόνο στον εαυτό τους, αν καταφέρουν να πείσουν τους καταναλωτές να τα απολαύσουν.

    Πηγή: ubergizmo.com

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles