18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Tο Wolverine 3 θα είναι πολύ διαφορετικό και R-rated

    Σε συνέντευξη που έδωσε ο παραγωγός Simon Kinberg -και σεναριογράφος των X-Men: The Last Stand, Days of Future Past συν του επερχόμενου Apocalypse– αποκάλυψε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Wolverine 3. Το φιλμ θα είναι το τελευταίο που ο Hugh Jackman θα ερμηνεύσει τον διάσημο mutant με τον σκηνοθέτη της ομώνυμης ταινίας του 2013, James Mangold, να αναλαμβάνει το project. Έκανε όμως κι άλλες αποκαλύψεις.

    wolverine3

    Μπορεί να μην μίλησε για το εάν τελικά θα εμφανιστεί ή όχι στο φιλμ ο Patric Stewart, κάτι που ακούστηκε πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες, είπε ωστόσο πως το φιλμ θα είναι πολύ διαφορετικό, τολμηρό και θα δούμε έναν Wolverine που δεν είχαμε ξαναδεί στις προηγούμενες ταινίες.
    Πιθανόν όλα αυτά να οφείλονται στο γεγονός πως το φιλμ θα είναι R-rated, με πολύ βία. “Μοιάζει με western στο ύφος του Wolverine” συμπλήρωσε ο Kinberg που επίσης είπε πως θα είναι τοποθετημένο χρονικά στο μέλλον.
    Το Wolverine 3 αναμένεται στις 3 Μαρτίου του 2017 με το καστ να συμπληρώνουν οι Eriq la Salle, Stephen Merchant, Boyd Holbrook και Elise Neal.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles